Caroline säger att hon har världens längsta ben – är 70 procent av hennes längd

Den före detta modellen och tvåbarnsmamman Caroline vill nu få en officiell mätning gjord av Guniess World Records.


Caroline Arthur, 39, från Australien påstår att hon mycket väl kan ha världens längsta ben. Tvåbarnsmamman är hela 187 centimeter lång och hennes ben utgör smått fantastiska 69 procent av hennes längd, rapporterar Barcroft TV.

Caroline berättar att hon får mycket uppmärksamhet för sin kropp, och längd. Hon brukade arbeta som modell tidigare, men har inte alltid känts sig så bekväm i sin kropp.

Bildkälla: Faksimil Youtube

Som tonåring minns hon hur hon försökte klä sig i kläder som skulle dölja hennes längd. Men idag är situationen den motsatta.

– Mina vänner måste vara beredda på att folk stirrar på mig om vi går ut, speciellt om jag har klätt upp mig i klackskor. För det mesta tycker jag om det, säger hon.

Caroline med sin mamma. Bildkälla: Faksimil Youtube

Nuvarande världsrekordhållaren för världens längsta ben är ryskan Svetlana Pankratova, vars ben mäter 131 centimeter. Carolines ben mäter 130 centimeter, men hon ser fortfarande positivt på att det fortfarande finns en chans att hon har världens längsta ben.

– Eftersom det är så nära så tycker jag det är värt att kontakta dem (Guiness World Records reds.anm) för att ta reda på vilka exakta punkter de mäter från, och att en professionell och korrekt mätning görs, berättar hon till Barcroft TV.

Caroline med familjen. Bildkälla: Faksimil Youtube

Se hela videon i spelaren under.


Nyheter24 har tidigare skrivit om Monica som drömmer om att bli världens fetaste kvinna och Roberto som säger att han har världens största penis.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Har du långa ben?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Inflationen i USA på väntad nivå

Ukrainas arméchef: De har mycket mer än oss

1 timme sedan
Ryssland har ett klart övertag i kriget, enligt Ukrainas nye arméchef Oleksandr Syrskyj. Invasionsstyrkorna har flera gånger mer ammunition än vad ukrainarna har.

Tv-kocken hyllas av Nyhetsmorgon-kollegorna: "Finast och coolast av alla"

1 timme sedan
För några dagar sedan opererade tv-kocken Erik Videgård från Nyhetsmorgon sin käke. På Instagram berättar han att han fått mycket kommentarer om sitt utseende genom åren, men följarna hyllar honom.

Polisen i Svenljunga rapporterar om trafikolycka

1 timme sedan
"På länsväg 1566 sydost om Håcksvik har en bilist och en motorcyklist kolliderat.", skriver polisen på sin hemsida.

Polens president stoppar dagen efter-piller

1 timme sedan
Polens president Andrzej Duda använder sitt veto för att sätta stopp för regeringens planer på att lätta på restriktionerna mot receptfria akuta p-piller.

Polisen i Oskarshamn rapporterar om trafikolycka

1 timme sedan
"En personbil kolliderar med ett rådjur på E22 i höjd med Oskarshamn.", skriver polisen på sin hemsida.