Söndag 20 Jun
Stockholm

Bobby bröt sin penis: "Jag hörde ett högt knak"

Bobby berättar om smärtan efter att han brutit sin penis.
1 av 3
Bobby berättar om smärtan efter att han brutit sin penis. Foto: TT
Det verkar som det är riktigt obehagligt att bryta penisen.
2 av 3
Det verkar som det är riktigt obehagligt att bryta penisen. Foto: TT
Så det är tur att det inte är så vanligt.
3 av 3
Så det är tur att det inte är så vanligt. Foto: Pixabay

Det här måste vara alla som har en penis värsta mardröm.

Kommentera (9)
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Att bryta sin penis är nog mångas värsta mardröm, men som tur var är det ganska ovanligt. Men om du väl har otur så krävs det inte så mycket för att det ska hända, skriver Daily Star.

Det var exakt det som Bobby Box. Han och hans flickvän skulle mysa till det på nyårsafton och bestämde sig för att testa en ny ridställning. Mitt under akten som Bobby beskriver som "superbra" så hörde han plötsligt ett ljud han verkligen inte gillade.

– Något hemskt hände. Jag hörde ett högt knak. Jag slaknade på en sekund samtidigt som jag kände en skarp smärta från roten av min penis, skriver han i Women’s Health.

Bildkälla

Direkt efteråt ska hans penis ha svullnat upp och enligt Bobby såg det ut som den "försökte smuggla en liten vattenballong på skaftet". Penisen, som i vanliga fall är rak, var nu dessutom böjd åt sidan.

Smärtan beskriver han som om man dragit av en muskel eller sena.

– Vid tiotiden såg det ut som min penis hade fått en blåtira vid roten och den hade dessutom blivit mycket bredare, vilket i och för sig var en ganska positiv biverkning, men jag började också inse att något var ordentligt fel vid det här laget, skriver han.

Nästa morgon hade hela hans penis blivit blålila och pungen var ännu mörkare. Enligt Bobby var det kanske en yta stor som en 50-öring som inte var täckt av blåmärket. Nu hade smärtan dessutom övergått i en mer molande värk.

Bildkälla

Bobby bestämd sig för att uppsöka läkarvård. När han kom till kliniken sade sköterskan att hon aldrig sett något liknande, men att det inte var något de kunde göra för att hjälpa honom. Utan han fick helt enkelt vänta på att hans penis skulle läka av sig själv.

Anledningen till att den blivit blå sade läkarna berodde på att blodet som hållit hans penis hård helt enkelt inte hade haft någon vart att ta vägen efter att han brutit den.

En månad efter den obehagliga händelsen ser Bobbys penis nu ut som den gjorde innan brottet. Men den gör fortfarande ont då och då. Samt att han inte kunde ha sex på över tre veckor under tiden den läkte, skriver Daily Star.

Nyheter24 har tidigare skrivit om fem tecken på att något är fel med din penis trots att den inte gör ont och Roberto som säger sig ha världens största penis, men stämmer det?

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Har du brutit din penis?
Tack för din röst!
Kommentera (9)
Kopiera länk
Dela