Söndag 4 Dec
Stockholm

Skulle göra chokladmjölk – hittade knark för 110 000 kronor

Den anonyma kunden fick en lite ovanlig överraskning i sitt paket.
1 av 3
Den anonyma kunden fick en lite ovanlig överraskning i sitt paket. Foto: TT
Det var när han skulle göra chokladmjölk.
2 av 3
Det var när han skulle göra chokladmjölk. Foto: TT
Som han hittade knarket.
3 av 3
Som han hittade knarket. Foto: TT

Många är vana vid överraskningar i form av leksaker i vissa matförpackningar, men den här killen fick en helt annan typ av överraskning.

Kommentera (4)
Kopiera länk
Dela
Läs mer

En man från Spanien köpte chokladpulver från märket Nesquik för att unna sig en god chokladdryck. Men när han väl kom hem märkte han att någon hade fifflat med locket till förpackningen, skriver Metro UK.

När han sedan grävde runt i förpackningen hittade han en rejäl överraskning. I förpackningen låg nämligen ett 250 gram paket med kokain, med ett värde på 11 000 pund, runt 110 000 svenska kronor.

Den minst sagt förundrade kunden tog med sig det misstänkta paketet till polisen som även kunde bekräfta att det rörde sig om kokain.

Utredarna misstänker nu att langarna använde förpackningarna som lagringsutrymme. De gick även igenom butikens övervakningskamerorna men tyvärr visade ingen av dem hyllan för chokladpulvret.

Polisen väntar nu på att få tillbaka resultat från de fingeravtryck som hittades på förpackningen.

Under veckan tillkännagav den fortfarande anonyma kunden att han nu tänker stämma butiken, eftersom han efter avslöjandet hånats i media.

Enligt hans advokat så är han även livrädd för att han kan ha blivit utpekad av knarklangarna, samt att han anser sig skadad och kränkt av medias bevakning av händelsen, skriver Metro UK.

Nyheter24 har tidigare skrivit om fyraåringen som dog efter att ha fått droger av sin mamma som ville ha sex ifred och skrämmande bilden på paret som överdoserat i bilen med fyraårige sonen i baksätet.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Har du fått en överraskning i maten?
Tack för din röst!
Kommentera (4)
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.