Speciellt ananas.
Speciellt ananas. - Foto: Pixabay

Islands president: Förbjud ananas på pizza

Det verkar som att Islands president inte är ett fan av Hawaii direkt.


Vesuvio, calzone, kebabpizza eller Hawaii – antalet pizzor det finns att välja på är oändligt. Men det finns också två läger i pizzadebatten, personer som tycker det är gott med frukt på pizza och personer som anser att det är riktigt hemskt.

Nu vet vi i alla fall var i debatten Islands president Guðni Th. Jóhannesson står, skriver lokala sajten Visir.

Det var under ett besök på en skola som Jóhannesson mottog frågor från flera elever efter en rundvisning i skolan. En av eleverna som fick fråga presidenten något frågade vad han ansåg om ananas på pizza. Och det visade sig att presidenten helt klart hade starka åsikter i frågan.

Han gick till och med så långt att han sade att om det varit upp till honom så hade det funnits en lag som förbjöd ananas på pizza.

Något som så klart fick Twitter att bli riktigt glada.

Nyheter24 har tidigare skrivit om Johan som somnade med en pizza i ugnen och vaknade nio timmar senare till något väldigt märkligt och hur mycket världens dyraste pizza kostar.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Gillar du ananas på pizza?
Tack för din röst!
Senaste nytt

200 miljoner till idrott för unga

USA riktar sanktioner mot Irans drönarprogram

USA och Storbritannien inför omfattande sanktioner mot Iran och landets utveckling och tillverkning av drönare. Beskedet är ett gemensamt svar på Irans attacker mot Israel.

Förslag: Inför offentlighetsprincip i friskolor

En statlig utredning föreslår att offentlighetsprincipen ska gälla även för friskolor. Samtidigt finns ett mildare förslag om en insynsprincip.

Omöjligt att undersöka brandorsaken i Børsen

Det är fortsatt omöjligt att släppa in polisens tekniker i den brandhärjade Børsen i Köpenhamn för att utreda brandorsaken. Risken för att de resterande väggarna ska rasa in är för stor.

Ingen lärare garanteras löneökning – avtalet klart

Löneavtalet mellan lärarfacken och Sveriges skolor är färdiga. Och avtalet öppnar upp för stora skillnader i löneökningarna. Ingen enskild lärare är garanterad någon löneförhöjning alls. Nyheter24 har granskat lärarnas nya kollektivavtal.

S: Sätt stopp för nya friskolor

1 timme sedan
Socialdemokraterna vill helt sätta stopp för nya vinstdrivande friskolor. Vi vill att staten ska dra i nödbromsen och införa ett etableringsstopp, säger partiledare Magdalena Andersson.