Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Monica är kär i sin son – nu fängslas de för incest

- 22/03/2017, 21:57 -
Monica Mares har ett förhållande med sonen Caleb Peterson.
1 av 3

Monica Mares har ett förhållande med sonen Caleb Peterson.

Polisbild

De har nu blivit dömda till incest i New Mexico.
2 av 3

De har nu blivit dömda till incest i New Mexico.

Polisbild

De får inte ha kontakt med varandra på 18 månader och har en 3 månaders villkorlig dom.
3 av 3

De får inte ha kontakt med varandra på 18 månader och har en 3 månaders villkorlig dom.

Polisbild

Nu har paret erkänt och dömts för incest.

I Sverige är det lagligt att gifta sig med både kusiner och halvsyskon. Lagar ser lite olika ut världen över men föräldrar som har förhållanden med sina barn räknas som incest.

Det stoppade inte Monica Mares, 37, och hennes son Caleb Peterson, 20, från New Mexico. De inledde ett förhållande med varandra och har nu erkänt sitt brott, skriver Daily Mail.

Bildkälla: Polisbild

Monica Mares fick sin son Caleb när hon var 16 år gammal. Hon gav bort honom för adoption och träffade inte honom igen förrän han var 18 år gammal. Till Daily Mail säger hon att det var kärlek vid första ögonkastet, även om det bara var moderlig kärlek till en början.

Till slut tog hon mod till sig och berättade för sin son att hon hade fått känslor för honom. Han berättade att han kände samma sak. Monica frågade då om han skulle kunna tänka sig dejta sin mamma. På det svarade han ja.

Bildkälla: Polisbild

Monica har barn sedan tidigare och säger till Daily mail att alla inom familjen har accepterat deras förhållande. De försökte hålla det hemligt till en början men hon berättar att det tillslut var omöjligt.

Nyligen anmälde en granne paret till polisen och de har nu erkänt och dömts för incest. De får inte träffa varandra på 18 månader och de har fått en treårig villkorlig dom. Monica har dessutom blivit förbjuden att ha kontakt med sina andra barn.

Bildkälla: Pixabay

Till Daily Mail säger Monica såhär:

– Han är mitt livs kärlek och jag vill inte förlora honom. Mina barn älskar honom, hela min familj gör det. Ingenting kan komma mellan oss, ingen rättegång, fängelse. Ingenting.

Läs också om hur du kan gifta dig med ditt halvsyskon i Sverige

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Tycker du att de ska få vara tillsammans?