Folk kallade Shauna tjock när hon åt glass – ägde dem totalt

- 28/03/2017, 17:45 -
Bodyshaming
1 av 3

Shauna skulle unna sig en glass, precis som vem som helst ska kunna göra.

Privat/Facebook/Pixabay

Bodyshaming
2 av 3

Men det slutade med tårar.

Privat/Facebook

Bodyshaming
3 av 3

Nu har hennes svar till de som skrattade blivit viralt.

Privat/Facebook

En hel bil med män stannade bara för att skrika åt Shauna att hon var fet. Nu har hennes svar till männen blivit viralt.

När den amerikanska glasskedjan Dairy Queen hade en gratis glassdag bestämde sig 27-åriga Shauna Arocho för att unna sig själv en glass, precis som vem som helst, skriver Independent.

Men besöket som skulle göra Shauna glad slutade istället med att hon grät i sin bil.

Efter att ha fått sin glass satt hon ute och åt den, då en bil med flera män plötsligt stannade mitt i gatan och vevade ner rutan. Männen skrek sedan till Shauna att hon skulle "äta sin glass, din tjocka bitch".

Något som så klart gjorde Shauna, som kämpat med vikten under flera år, väldigt ledsen. Under de senaste åren har hon gått på en strikt diet för att gå ner i vikt, och hittills har hon gått ner 54 kilo, varav 18 av dem bara under 2017.

"Jag jobbar med det varenda dag, jag vet att jag är tjock. Jag behöver inte höra det skrikas av folk från bilar", skrev hon i ett inlägg på Facebook.

Hon laddade även upp en video där hon sitter i sin bil strax efter händelsen, och fortfarande har tårar i ögonen. Videon har idag fått över 100 000 delningar och i den har hon ett väldigt viktigt budskap till de som skrek på henne.

– Du vet inget om mitt liv eller min livssituation. Tänk om jag mått så pass dåligt att när du sa sådär åt mig så hade det gjort att jag gått hem och tagit mitt liv? Jag är inte på den platsen, men jag kunde ha varit. Vad ger det dig att få mig att gråta i 15 till 20 minuter? Folk måste verkligen börja tänka på vad de säger, innan de säger det, säger hon i videon.

Efter att hennes status blivit viral har Shauna fått en massa meddelanden från personer som stöttar henne och delar med sig av sina egna erfarenheter, och hon säger nu att hennes "tilltro till mänskligheten aldrig varit högre", skriver Independent.

Så som tur var fick den här händelsen ett lyckligt slut.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Har en främling kommenterat din kropp?