Emilie Meng hittades på juldagen 2016.
1 av 3
Emilie Meng hittades på juldagen 2016. - Foto: Privat
Då hade hon varit försvunnen sedan i juli.
2 av 3
Då hade hon varit försvunnen sedan i juli. - Foto: Privat
Nu vill hennes familj ha svar.
3 av 3
Nu vill hennes familj ha svar. - Foto: Privat

Emilie Mengs familj förtvivlade: "Polisen säger inget"

Det har gått tre månader sedan Emilie Mengs kropp hittades i ett vattenhål efter att ha varit försvunnen sedan i juli 2016.


Det har gått mer än tre månader sedan 17-åriga Emilie Mengs kropp hittades i ett vattenhål flera kilometer från platsen där hon vinkade hejdå till sina vänner en sen kväll i juli, skriver Metroxpress.

Nu berättar Emilie Mengs familj om sorgen och frustrationen efter att polisen fann dotterns kropp. Emilie Meng begravdes i februari, sedan dess har det varit tyst från polisens sida om utvecklingen i fallet, enligt en nära vän till familjen.

– Frustrationen är mycket mycket stor. Vi får inte höra att polisen kommer någon vart. Det är svårt att leva med. Det är synd att historien inte får ett slut för familjen. De har lidit något så fruktansvärt sedan i juli, säger vännen.

Enligt polisen jobbar man just nu med att försöka kartlägga telefontrafiken mellan masterna i området där Emilie Meng försvann, för att se om man kan ringa in någon misstänkt. Men i övrigt är polisen mycket förtegen om utredningen.

– Undersökningen fortsätter, och det är ett omfattande arbete vi har igång, men det finns inget nytt att rapportera, säger polisen Søren Ravn-Nielsen till Metroxpress.

Men familjen känner ändå att informationen inte räcker för dem.

– Vi vet över huvud taget inte hur långt polisen kommit i deras efterforskningar. De vill riktigt gärna ha mer information – om de över huvud taget har något att gå på. De längtar efter något form av rättfärdigande, säger vännen.

Enligt Ravn-Nielsen har polisen löpande möten med familjen om utvecklingen, men mer än så vill han inte kommentera, skriver Metroxpress.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Biden tar emot Erdogan i Vita huset i maj

Israel går tillbaka till förhandlingsbordet

1 timme sedan
Israel sätter sig vid förhandlingsbordet igen, då premiärminister Benjamin Netanyahu ger klartecken för fortsatta samtal om vapenvila. Samtalen såg ut att ha lagts på is vid sidan av säkerhetsrådets skarpa krav.

Inflationen i USA på väntad nivå

1 timme sedan
Kärninflationen i USA i februari – där prisökningarna på energi och livsmedel räknas bort – uppgick till 2,8 procent i årstakt, vilket låg i linje med förväntningarna.

Ukrainas arméchef: De har mycket mer än oss

2 timmar sedan
Ryssland har ett klart övertag i kriget, enligt Ukrainas nye arméchef Oleksandr Syrskyj. Invasionsstyrkorna har flera gånger mer ammunition än vad ukrainarna har.

Tv-kocken hyllas av Nyhetsmorgon-kollegorna: "Finast och coolast av alla"

2 timmar sedan
För några dagar sedan opererade tv-kocken Erik Videgård från Nyhetsmorgon sin käke. På Instagram berättar han att han fått mycket kommentarer om sitt utseende genom åren, men följarna hyllar honom.

Polisen i Svenljunga rapporterar om trafikolycka

2 timmar sedan
"På länsväg 1566 sydost om Håcksvik har en bilist och en motorcyklist kolliderat.", skriver polisen på sin hemsida.