Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Emilie Mengs familj förtvivlade: "Polisen säger inget"

- 29/03/2017, 22:58
Emilie Meng hittades på juldagen 2016.
1 av 3

Emilie Meng hittades på juldagen 2016.

Privat

Då hade hon varit försvunnen sedan i juli.
2 av 3

Då hade hon varit försvunnen sedan i juli.

Privat

Nu vill hennes familj ha svar.
3 av 3

Nu vill hennes familj ha svar.

Privat

Det har gått tre månader sedan Emilie Mengs kropp hittades i ett vattenhål efter att ha varit försvunnen sedan i juli 2016.

Det har gått mer än tre månader sedan 17-åriga Emilie Mengs kropp hittades i ett vattenhål flera kilometer från platsen där hon vinkade hejdå till sina vänner en sen kväll i juli, skriver Metroxpress.

Nu berättar Emilie Mengs familj om sorgen och frustrationen efter att polisen fann dotterns kropp. Emilie Meng begravdes i februari, sedan dess har det varit tyst från polisens sida om utvecklingen i fallet, enligt en nära vän till familjen.

– Frustrationen är mycket mycket stor. Vi får inte höra att polisen kommer någon vart. Det är svårt att leva med. Det är synd att historien inte får ett slut för familjen. De har lidit något så fruktansvärt sedan i juli, säger vännen.

Enligt polisen jobbar man just nu med att försöka kartlägga telefontrafiken mellan masterna i området där Emilie Meng försvann, för att se om man kan ringa in någon misstänkt. Men i övrigt är polisen mycket förtegen om utredningen.

– Undersökningen fortsätter, och det är ett omfattande arbete vi har igång, men det finns inget nytt att rapportera, säger polisen Søren Ravn-Nielsen till Metroxpress.

Men familjen känner ändå att informationen inte räcker för dem.

– Vi vet över huvud taget inte hur långt polisen kommit i deras efterforskningar. De vill riktigt gärna ha mer information – om de över huvud taget har något att gå på. De längtar efter något form av rättfärdigande, säger vännen.

Enligt Ravn-Nielsen har polisen löpande möten med familjen om utvecklingen, men mer än så vill han inte kommentera, skriver Metroxpress.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.