En anställd har avslöjat hemligheter om snabbmatskedjan Subway.
1 av 3
En anställd har avslöjat hemligheter om snabbmatskedjan Subway. - Foto: TT/Pixabay
Nu avslöjar en anställd på Subway vad du aldrig bör beställa från menyn.
2 av 3
Nu avslöjar en anställd på Subway vad du aldrig bör beställa från menyn. - Foto: TT
Köttbullarna ska enligt Reddit-användaren inte stämma överens med deras slogan "Eat Fresh". Dessa bullar har dock inte med Subway att göra.
3 av 3
Köttbullarna ska enligt Reddit-användaren inte stämma överens med deras slogan "Eat Fresh". Dessa bullar har dock inte med Subway att göra. - Foto: Pixabay

Subway-anställd avslöjar: Det här ska du aldrig beställa

Snabbmatsfavoriten är en av de största kedjorna i världen. Men nu avslöjar en anställd vad du absolut aldrig bör beställa från menyn.


Salt och peppar? Känner du igen den sedvanliga repliken från Subways anställda tillhör du antagligen också den skara människor som i tid och otid hungrar efter en macka från snabbmatskedjans långa meny.

"Eat fresh", eller ät fräscht, som deras slogan lyder, visar sig kanske inte alltid stämma. I alla fall om man ska tro en Sybway-anställd, som gått ut på Reddit och avslöjat vilka mackor man definitivt bör akta sig för.

Det är användaren Nope_Nope_Nope, som i en tråd på det stora internetforumet, höjer ett varningens finger. "Fråga en tidig morgon om köttbullarna är färska. Du kommer få svaret ja oavsett. Men om personalen går och kollar kommer det egentligen vara ett garanterat nej på den frågan", skriver hen på forumet.

"Vi gör så för att se om folk går på att de är färska. Lita på mig, köttbullarna är jobbiga att förbereda – och vi vet alltid huruvida de är färska eller ej.", fortsätter den anställda.

Med över ett år på nacken som "smörgåsartist", som yrket kallas, kan Reddit-användaren även avslöja att rostbiffmackan ibland inte heller håller måttet. Han skriver att rostbiffen ofta löper risk att bli gammal.

Men det finns en till, positiv sak, den anställde kan avslöja. Nämligen ett trick för att få gratis mat. "Klaga. Se missnöjd ut men ta maten till bordet. Öppna förpackningen och gå sedan tillbaka till kassan och säg att du inte är nöjd." skriver han. Men hur kan det fungera?

"Nio gånger av tio kommer du att få en gratismacka. Det fungerar inte varje gång, men vi är tränade att inte käbbla tillbaka, utan ska istället göra en andra macka, helt gratis." svarar Reddit-användaren, enligt brittiska Metro.

Nyheter24 har försökt nå Subway Sverige, utan resultat, för att se om tricket fungerar även här. Vill du få ett svar? Testa själv, men gör det illa kvickt innan de kanske ändrar sina regler.

Se även hur en annan snabbmatskedja lanserade ett ätbart nagellack:

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på omvärlden – både från Google Play och App Store.
Läs mer från Nyheter24 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt Prenumerera
X

Gillar du artikeln?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få fler artiklar som denna direkt i din inkorg - helt kostnadsfritt.

Välj nyhetsbrev
/
Gillar du Subways mat?
Tack för din röst!