Den finske mannan lät en gris bestiga honom i en svinstia.
1 av 3
Den finske mannan lät en gris bestiga honom i en svinstia. - Foto: Pixabay/Wikimedia
När han sedan blev upptäckt fick han panik och flydde.
2 av 3
När han sedan blev upptäckt fick han panik och flydde. - Foto: Pixabay
Men mannen körde i diket fyra mil senare och kunde då gripas av polis.
3 av 3
Men mannen körde i diket fyra mil senare och kunde då gripas av polis. - Foto: Santeri Viinamäki / Santeri Viinamäki

Full man hade sex med galt – flydde sedan i panik

Den mycket berusade finska mannen blev påkommen när han lät en 250 kilo tung galt ha sex med honom. Han flydde sedan i panik.


En väldigt full finsk man tog sig in i en svinstia och lät en 250 kilo tung galt bestiga honom sexuellt. Detta har gjort att mannen nu står åtalad för flera brott, det skriver Hufvudstadsbladet.

När personalen upptäckte mannen inne hos galten fick han panik och försökte dra upp sina byxor och fly från platsen. Vilket istället resulterade i att han trillade i svindyngan.

Mannen lyckades dock ta sig till sin bil, men körde i diket efter fyra mil och kunde då gripas av polis. Han står nu åtalad för en rad olika brott.

Bland annat grovt rattfylleri, äventyrande av trafiken och tre fall av brott mot offentlig frid. Det framkom också att mannen tidigare brutit sig in i samma svinstia, vilket ledde till att övervakningssystemet fick uppdateras.

Men mannen står alltså inte åtalad för djurplågeri då sex med djur är avkriminaliserat i Finland sedan 1970-talet. Dock kan man åtalas om djuret skadas under akten, men då mannen var den som blev bestigen i detta fall anses det inte som djurplågeri.

Åklagaren yrkar på villkorlig dom och böter, skriver Hufvudstadsbladet.

Nyheter24 har tidigare skrivit om grisarna som bor på en paradisö, men nu har flera av dem hittats döda efter att turister gett dem alkohol.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på omvärlden – både från Google Play och App Store.
/
/
/
tal
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Borde Finland kriminalisera tidelag?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Ett år i fångenskap för amerikansk reporter

Två åtalas för sju år gammalt mord

Våren 2017 sköts en man i 40-årsåldern ihjäl på en parkeringsplats i Uppsala. Nu åtalas två män för det sju år gamla mordet.

Även föräldrarna i ättiksfallet överklagar

Föräldrarna till den ättiksförgiftade flickan i Eslöv dömdes till åtta års fängelse. Båda har nu överklagat domen, enligt Lunds tingsrätt.

Börsen öppnar nedåt

Stockholmsbörsen inleder skärtorsdagens handel svagt nedåt. OMXS-index har efter fem minuter backat 0,1 procent.

Stort kärnkraftverk tar steg mot återaktivering

Den japanska kärnkraftsoperatören Tepco har begärt tillstånd för att börja lasta kärnbränsle vid kärnkraftverket i Kashiwazaki-Kariwa i ett steg mot en eventuell återaktivering, rapporterar internationella medier.

Kina slopar strafftullar på australiskt vin

Kina slopar strafftullar på australiska viner, enligt Kinas handelsdepartement. Beslutet är en följd av att de två länderna börjat närma sig varandra i det utdragna handelsbråk som präglat relationen i flera år.