Fotograferingen gick fel – här blir porrstjärnan biten av haj

- 06/05/2017, 21:35

Den sexiga fotograferingen tog en hemsk vändning när porrstjärnan blir biten i foten av en tre meter lång haj.

Porrstjärnan Molly Cavalli skulle spela in en reklamvideo för en ny mobiltjänst när hon attackerades av en haj utanför Floridas kust, skriver Daily Mail.

I videon är Cavalli på gott humör och verkar inte det minst spänd inför fotograferingen med hajarna. Hon hoppar glatt ner i vattnet i den säkerhetsbur som finns tillgänglig.

Men bara några sekunder efter att hon hoppat ner slår en tre meter lång citronhaj till och lyckas bita henne i foten. I videon ser man hur Cavalli ger ifrån sig ett ljud och sedan kommer tillbaka till ytan och skriker att hon måste tillbaka ombord.

Fotograferingen avbröts och Cavalli kördes snabbt till sjukhus. Där fick hon sy 20 stygn i foten.

Enligt Darren Press, VD för företaget Cavalli arbetade för, hade modellens fot varit utanför hajburen, vilket gjort att hajen kunde bita henne.

I ett uttalande tackar Cavalli sina fans för deras stöd efter hajattacken.

"Jag vill tacka mina fans för deras värmande stöd under tiden jag läker min fot efter hajattacken. Lyckligtvis krävdes det bara 20 stygn. Jag mår bra. Det är inte så farligt. Jag hade en kul upplevelse ändå och nu har jag en historia att berätta i resten av mitt liv", skriver hon, det rapporterar Daily Mail.

Vill du se mer av hajar? Då kan du kolla in det här mardrömsklippet här under.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Är du rädd för hajar?