Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Pepsi släpper ny smak – men folk verkar hata den

- 16/05/2017, 23:31 -
Pepsi släpper en ny smak. Men den verkar inte vara någon höjdare.
1 av 3

Pepsi släpper en ny smak. Men den verkar inte vara någon höjdare.

TT/Pixabay/Pepsi/Montage

Smaken kommer bara finnas en begränsad tidsperiod.
2 av 3

Smaken kommer bara finnas en begränsad tidsperiod.

Pixabay

Vilket kanske är tur.
3 av 3

Vilket kanske är tur.

TT

Pepsi kommer släppa en ny smak, men bara under en begränsad tid och på en begränsad plats. Men smaken låter faktiskt inte speciellt god.

Det har ju funnits en hel del märkliga Coca-Cola-smaker genom åren, du kan kolla in sju av de galnaste här. Men nu kommer Pepsi med en smak-kontring av rang.

Företaget planerar nämligen att lansera en limited edition-smak som de valt att kalla "Pepsi Fire". Men vad kan det då röra sig om för märklig smak?


Bildkälla: Pepsi

Jo, smaken på "Pepsi Fire" är faktiskt – kanel. Enligt företaget ska smaken addera "en oväntad och kryddig twist till vår klassiska smak".

Många tänker kanske då på den ganska vanliga drink-kombinationen Fireball och Cola/Pepsi. Men behöver vi verkligen en alkoholfri variant av den? Det tycker i alla fall inte folk på Twitter som redan är trötta på drycken.

Och ännu argare blev de när de insåg att "Pepsi Fire" dessutom finns i slurpee-form på 7-Eleven.

"Pepsi Fire" kommer säljas under en begränsad period i matvarubutiker i USA och även gå att köpa på utvalda 7-Eleven:s, skriver Mashable. Men ska man döma av internets reaktion kanske det var lika bra att drycken aldrig hittade till Sverige.

En nyhet som däremot finns i Sverige är Pepsi med smak av ingefära. Du kan se Malin och TeodorNyheter24-redaktionen provsmaka drycken i klippet under.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Skulle du vilja testa Pepsi Fire?