Ny video: Här kör bilen rakt in i folkmassan i New York

En 18-årig kvinna omkom och flera personer skadades när bilen körde rakt in i folksamlingen på Times Square i New York under torsdagen.


Nya bilder från en övervakningskamera visar hur bilen kör rakt in i folksamlingen. Bakom ratten sitter en 26-åring som efteråt förklarat för polisen att han "hörde röster”, skriver brittiska Metro.

Det var på torsdagskvällen svensk tid som en bil plötsligt körde rakt in i en stor folksamling på Times Square i New York.

På de nya bilderna kan man se hur hjälplösa turister på trottoaren träffas av bilen och kastas till marken. Bilen dyker upp från ingenstans och de gående har ingen möjlighet att sätta sig i säkerhet.

Alyssa Elsman, 18, omkom i olyckan ett 20-tal personer skadades.

Det finns inga tecken på att det här skulle handla om terrorism säger New Yorks borgmästare Bill de Blasio i ett uttalande, skriver brittiska Metro.

26-åringen greps av polis kort efter olyckan.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Lavinfara under långfredagen

Bolsonaro vill ha tillbaka passet

Brasiliens förre president Javier Bolsonaro, som utreds för kupplaner, har bett landets högsta domstol om att tillfälligt få tillbaka sitt beslagtagna pass för att besöka Israel, uppger hans advokat.

Skott mot bostad i Örgryte

2 timmar sedan
En bostad besköts i Örgryte i Göteborg på skärtorsdagskvällen.

Raketer mot Israel efter dödlig attack i Libanon

3 timmar sedan
Den Hamasallierade shiamilisen Hizbollah har avfyrat raketer med tunga stridsspetsar mot städer i norra Israel – för första gången uttryckligen mot civila mål.

Polisen rapporterar om misshandel, Kristianstad

igår 22:49
"Man misshandlad av ett flertal personer", skriver polisen på sin hemsida.

Kavli vill ta större klimatansvar – ska minska utsläppen: “En tuff resa”

igår 22:30
Livsmedelskoncern Kavli vill ta ett större ansvar för miljön har därför satt upp egna klimatmål. Målen bygger på en noggrann analys av verksamhetens klimatpåverkan.