Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Emilie, 17 hittades mördad – nu släpper polisen video med mystisk bil

Nyheter | 22/06/2017 11:33

Emilie försvann för snart ett år sedan, och hittades sedan mördad i ett vattenhål. Men mördaren går fortfarande lös.

Tidigt på morgonen söndagen den 10 juli sa Emilie Meng från staden Korsør på västra Själland i Danmark hej då till sina vänner efter en utekväll. Klockan var då omkring 04.00.

Bildkälla: Polisen

Det var sista gången 17-åringen sågs vid liv. 

På julafton, ett halvår senare, hittades Emilies kropp i ett vattenhål ute på landet väster om Köpenhamn. Efter obduktionen kunde polisen bekräfta att Emilie utsatts för brott, och man inledde en mordutredning. 

Snart ett år efter försvinnandet har polisen fortfarande inte hittat gärningsmannen. Nu har man släppt en video från stationen i Korsør, där Emilie sågs innan hon försvann.

På filmen från övervakningskameran syns en bil, som polisen tror är en Hyundai i30 i en ljus färg. Nu vill man komma i kontakt med personerna i bilen. 

Bildkälla: Polisen 

– Efter flera månaders arbete med övervakningsvideon har vi precis mottagit resultaten av de nya tekniska undersökningarna. Vi kan därför nu gå ut offentligt med ny upplysningar, säger förundersökningsledaren Søren Ravn-Nielsen till danska TV2.

Har du tips som kan hjälpa utredningen? Ring polisen på 114 14.

Läs mer om Emilie Mengs försvinnande här.

Har du följt det här fallet?