Fabio var så rädd om sin bil att han parkerade såhär

En kille tyckte det var legitimt att ta upp fyra parkeringsplatser för en enda bil, och hans förklaring kommer göra dig riktigt upprörd.


Att se en lucka på en proppfull parkering kan alltid få en att jubla inombords, men sedan blir man riktigt besviken om man inser att det är någon som bestämt sig för att parkera över två platser så man inte kommer in ändå. 

Det är dock milt i jämförelse med hur den här killen bestämde sig för att parkera. Han tog nämligen upp fyra parkeringsplatser – helt utan att skämmas, vilket brittiska Metro skrivit om. 

Den märkliga parkeringen. Bildkälla: Facebook

När en bild på den vita Seaten spreds i sociala medier var det många på nätet som lackade ordentligt, vilket kanske är rätt förståeligt. 

Men det som gjorde det hela än värre är att det verkar som om killen, vid namn Fabio Silva, till och med haft mage att ge en "förklaring" till sin parkering i en kommentar på Facebook. 

Fabio Silva. Bildkälla: Facebook

Där skriver han: "Det här är ett skämt. Det finns inget som kan mäta sig med att ta upp fyra parkeringsplatser. Börja lägga hundratals pund på din bil kommer du förstå varifrån jag kommer. Förlåt att jag inte vill att idioter ska förstöra min stolthet och glädje". 

Bildkälla: Faksimil Facebook

Det verkar het enkelt som att han inte ville få sin bil repad. Kommentaren fick snabbt en massa arga svar från personer som kritiserade Silvas parkeringsmetoder. 

"Att tänka sig att den där killen var den snabbaste simmaren, vilken dålig genpol", skriver en person. "Be honom skaffa en bättre försäkring. En som täcker vandalism", skriver en annan. 

Men några få verkade hålla med om Silvas resonemang: "Att se någon öppna sin dörr på en annan bil gör att jag inte klandrar honom för att parkera så där", skriver en supporter enligt brittiska Metro

Någon annan som lyckats med en riktigt kass parkering är den här personen. Kan det till och med vara så att det är den dyraste felparkeringen någonsin? Kolla in den i spelaren under. 

 Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på omvärlden – både från Google Play och App Store.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Hade du blivit lack om någon parkerade så där?
Tack för din röst!