Sasha hittade mystiskt brev i sitt hus – förutspådde flera händelser

- 18/07/2017, 16:21 -
Greg kan ha varit smart nog att han förutsåg en del av framtiden i ett brev han lämnade i sitt gamla hus.
1 av 7

Greg kan ha varit smart nog att han förutsåg en del av framtiden i ett brev han lämnade i sitt gamla hus.

Facebook/Google Maps/TT (montage Nyheter24)

Här är en bild från året då han skrev brevet.
2 av 7

Här är en bild från året då han skrev brevet.

Facebook

Greg är nu 61 år gammal.
3 av 7

Greg är nu 61 år gammal.

Facebook

Brevet
4 av 7

Brevet

Facebook

Brevet
5 av 7

Brevet

Facebook

Brevet
6 av 7

Brevet

Facebook

Huset där han bodde med sin nu bortgångna fru.
7 av 7

Huset där han bodde med sin nu bortgångna fru.

Google Maps

Greg renoverade sitt hus och tyckte det vore roligt att skriva ett brev till framtiden.

Det här med att se in i framtiden är för många ett drömscenario, men tänk om man bara ser allt elände som kommer ske i världen?

En person som, kanske inte tekniskt sett kan se in i framtiden, men som på ett nästan obehagligt sätt lyckades pricka in flera händelser är Greg Wilkinson. Han skrev ett brev till sig själv, en så kallad tidskapsel, för 22 år sedan, skriver Mirror.

Han förutsåg en växande form av religiös extremism och att Kina skulle bli en "ekonomisk supermakt". Allt medan han renoverade sitt (före detta) hus i australienska Sydney. 

Meddelandet delades nyligen på Facebook av Sasha Ilic som hittade lappen. När reportrar har letat reda på Greg, som nu är 61, så har han inget riktigt svar på hans förmåga att förutse händelser. Många har kommenterat att det nästan "är läskigt hur rätt han hade".

Det enda Greg kunde fokusera på nu var att brevet istället blev ett minne rörande hans fru – som dog två år efter att brevet gömts i väggen, berättar han för news.com.au.

Facebook

Brevet fokuserar bland annat på ett "heligt krig" liknande senaste tidens religiösa extremism i form av terrorattacker och krig i Mellanöstern.

Sen så skriver Greg fortsättningsvis att Kina kommer bli "semi-demokratiserat och bli en världssupermakt".

När det gäller teknik så var Greg redan i framkanten då han skrev sitt brev på senaste Windows-datorn. "En stor grej just nu är internet" och den lilla trenden höll ju i sig.

En gissning som inte riktigt slagit in är att "en av föräldrarna kommer återgå till att stanna hemma med barnen". Enligt Greg skulle det kunna innebära ett mindre materialistiskt samhälle. Det verkar inte riktigt ha slagit in. 

Meddelandet avslutas med: "Hoppas jag inte har gjort att framtiden ser allt för blek ut, men om en fokuserar på dagens problem så ser de antagligen blekare ut. Hur som helst så har vi sjukt kul".

Här kan du läsa hela brevet:Facebook

Det finns också en man som förutspått rätt i presidentval sedan 1984 och nu är han säker på att Trump kommer att åtalas.

Läs också om fler som förutspått att hemska saker ska hända i år bland annat från en man som förutsåg finanskrisen – och Nostradamus.

TV: Tova Moberg, 19, förutsåg sin egen död – skrev allt i dagbok

Tror du att man kan förutse framtiden?