Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Här får Uber-föraren oralsex i framsätet – passageraren filmar allt

Nyheter | 26/07/2017 19:17

Anel var på väg hem från en utekväll när den snuskiga taxin anlände. Kort därpå började chauffören få oralsex i framsätet.

"Den 16 juli fick jag den farligaste och mest opassande Uber-körningen någonsin."

Så inleder Aner Manuel sitt klagomål på Ubers Facebook-sida, som han postade tillsammans med en väldigt grafisk video.

Aner hade precis avslutat en utekväll i Chicago, och beställde en bil via appen.

När taxin anlände till upphämtningsplatsen kunde Aner se att det satt en kvinna i framsätet, som han menar var uppenbart drogpåverkad. Kort därpå började hon och föraren kyssas, varpå hon därefter började utföra oralsex på föraren. Då fick Aner nog, och bad föraren stanna bilen.

När han hörde av sig till Uber första gången för att klaga, fick han enbart en kompensation på tio dollar, trots att han bifogade videon. Han menar att de varit svåra att kontakta, och att de varit dåliga på att svara.

Efter att ha uppmärksammat den snuskiga händelsen på storföretagets Facebook-sida fick han till slut höra att chauffören nu blivit avstängd från att fortsätta köra.

"Denna före detta förares beteende är motbjudande och tolereras ej av Uber. Så fort situationen uppmärksammades för oss, tog vi genast bort förarens tillgång till appen.", skriver Uber till Esquire.

Se hela den snuskiga taxiresan i spelaren ovan.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Var det rätt att han fick sparken?