Här får Uber-föraren oralsex i framsätet – passageraren filmar allt

Anel var på väg hem från en utekväll när den snuskiga taxin anlände. Kort därpå började chauffören få oralsex i framsätet.


"Den 16 juli fick jag den farligaste och mest opassande Uber-körningen någonsin."

Så inleder Aner Manuel sitt klagomål på Ubers Facebook-sida, som han postade tillsammans med en väldigt grafisk video.

Aner hade precis avslutat en utekväll i Chicago, och beställde en bil via appen.

När taxin anlände till upphämtningsplatsen kunde Aner se att det satt en kvinna i framsätet, som han menar var uppenbart drogpåverkad. Kort därpå började hon och föraren kyssas, varpå hon därefter började utföra oralsex på föraren. Då fick Aner nog, och bad föraren stanna bilen.

När han hörde av sig till Uber första gången för att klaga, fick han enbart en kompensation på tio dollar, trots att han bifogade videon. Han menar att de varit svåra att kontakta, och att de varit dåliga på att svara.

Efter att ha uppmärksammat den snuskiga händelsen på storföretagets Facebook-sida fick han till slut höra att chauffören nu blivit avstängd från att fortsätta köra.

"Denna före detta förares beteende är motbjudande och tolereras ej av Uber. Så fort situationen uppmärksammades för oss, tog vi genast bort förarens tillgång till appen.", skriver Uber till Esquire.

Se hela den snuskiga taxiresan i spelaren ovan.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Var det rätt att han fick sparken?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Polisen i Växjö rapporterar om trafikolycka

Expert: Ålderskrav stoppar inte riskfylld hudvård

Efter en uppmärksammad debatt om ökad användning av avancerad hudvård bland barn har flera företag infört åldersgränser. Det kan sända en viktig signal – men är inte hela lösningen, säger Elmira Tavoosi på Läkemedelsverket.

Bråttom att deklarera för att få pengar i april

Rekordstora summor i årets skatteåterbäring leder till att många deklarerar snabbare än normalt. Och nu börjar det bli hög tid att godkänna deklarationen för den som vill ha sina pengar snabbt – då är sista dagen nämligen 3 april.

Två gripna för mordförsök i Bredäng

1 timme sedan
En man fördes allvarligt skadad till sjukhus med ambulans efter ett grovt våldsbrott i Bredäng i södra Stockholm under natten till långfredagen, rapporterar Expressen.

Norrmän hamstrar ägg i Sverige

1 timme sedan
Det råder äggbrist i Norge – och många korsar därför gränsen för att ladda upp inför påsken. De frågar direkt när de kommer in: "Har ni ägg?", säger Patrik Zäll, butikschef för Nordby Supermarket.

Så kan kriget fortsätta trots fördömanden

1 timme sedan
Världssamfundet har satt ned foten om en vapenvila, åtminstone på pappret. Säkerhetsrådets krav lämnar tolkningsutrymme och har åsidosatts förr. Israel fortsätter att bomba Gazaremsan.