Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mannens ovanliga läggning – förälskad i bilen och har sex med motorn

Pubägaren Darius älskar sin bil. Väldigt mycket.
1 av 1

Pubägaren Darius älskar sin bil. Väldigt mycket.

Wikimedia

Nyheter | 01/08/2017 19:02

Pubägaren Darius Monty, från Surrey i England, har en ovanlig sexuell läggning, nämligen mekanofili.

Det finns många som påstår sig älska bilar. Men Darius Monty från Surrey i England älskar bilar lite mer än andra. Till vardags driver han en bar, men fritiden spenderar han med Goldie – sin guldfärgade Jaguar.

Den 35-åriga ungkarlen lever med en sexuell avvikelse som kallas mekanofili, vilket resulterar i att han känner en stark fysisk dragningskraft till sin bil, skriver Mirror.

– Jag förväntar mig inte att folk ska förstå, för det är något jag själv inte förstår fullt ut, säger han till tidningen.

Han beskriver även hur han inte ser bilen, som han döpt till Goldie, som ett objekt. Han kallar bilen för "henne", och anser den vara sin älskare. Innan han köpte bilen var han i ett normalt förhållande med en kvinna.

– Jag har alltid varit en bilälskare, men hade någon sagt att det var möjligt att tända på något som inte är mänskligt hade jag skrattat åt dem, så som folk skrattar åt mig nu, förklarar han.

Darius tillsammans med sin älskade bil:

Darius berättar att han var på en biltvätt när han plötsligt, och oväntat, kände sig upphetsade.

– Det var något med den släta, skinande färgen och de perfekta kurvorna som fick mig tänd.

Han försökte ignorera känslan, men till slut kunde han inte hålla sig. Han ljög för sin dåvarande flickvän och sa att han glömt sin plånbok i bilen.

– Jag var inte säker på vad som skulle hända. Jag bara visste att jag kände mig riktigt upphetsad av tanken att ha sex med min nya bil.

Efteråt hade han känt sig skamsen och skyldig, och efter att ha sökt på internet insåg han att det fanns fler som honom där ute. Men när han berättade sin hemlighet för flickvännen lämnade hon honom direkt.

Dr Mark Griffiths är professor på Nottingham Trents universitet, och förklarar att avvikelsen är ovanlig, men inte unik för Darius. Han berättar att objekts-sexualitet går bortom bara bilar. Snarare handlar det om någon som känner en djup emotionell romantisk kontakt med ett icke-levande objekt, i detta fall en bil. 

Professorn menar att det inte är något fel på Darius sett ur ett psykologiskt perspektiv.

– Han kan söka hjälp om det är psykologiskt skadande mot honom, men det låter som att han vet att han är annorlunda men okej med det, säger Griffiths till Mirror.

– Jag valde inte detta, men jag har fallit för en bil, precis som andra faller för kvinnor, säger Darius i intervjun.

Mer: Två tonårspojkar greps i stallet – hade sex med en häst

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Älskar du något föremål väldigt mycket?