Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Amanda varnar för populära skönhetsingreppet: "Ärrad för livet"

- 02/08/2017, 13:14 -
1 av 3

Privat

Dagen efter det populära skönhets​ingreppet vaknade Amanda upp till en mardröm.
2 av 3

Dagen efter det populära skönhets​ingreppet vaknade Amanda upp till en mardröm.

Privat

Amanda.
3 av 3

Amanda.

Privat

Dagen efter det populära skönhets​ingreppet vaknade Amanda upp till en mardröm – hennes ögonbryn hade ramlat av.

Trebarnsmamman Amanda Coats från Melbourne i Australien tatuerade sina ögonbryn för drygt en månad sedan. Men dagen efter det populära skönhetsingreppet vaknade 43-åringen upp till en mardröm. 

– Det kändes som att något åt på min hud. Min hud flagnade av, jag hade så ont, säger Amanda, som vaknade och hittade hudflagor på kudden, till Mirror. 

Amanda gick direkt till en läkare och menar att hon inte kunde köra bil eftersom henne ögon var så svullna. Hon kunde inte heller ta sina barn till skolan. 

Ingreppet kostade runt 2 000 kronor, men efter det har hon fått köpa mediciner, ögondroppar, salvor, smärtstillande och bandage för ungefär 10 000 kronor. 

Bildkälla: Privat

Amanda själv menar att det berodde på en infektion efter ingreppet, samtidigt menar kliniken där hon gjorde det att hon fått en allergisk reaktion av någon av produkterna som hon använde efter ingreppet. 

Trebarnsmamman hade inte gjort något liknande ingrepp tidigare och hade därför ingen aning om vad hon skulle förvänta sig. 

Nu går hon ut med en varning till andra som tänkt göra liknande ingrepp och hoppas att hon ska kunna hjälpa någon. 

Amanda menar att man ska läsa på noga om ingreppet – hur det ska göras och vem det är som ska göra det.

– Jag är så ledsen över hur mina ögon och ögonbryn ser ut. Jag är orolig för att jag kommer att få ärr för livet, berättar hon för Mirror

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Skulle du våga tatuera ögonbrynen?