1 av 5
Hotellet har ett flertal barer
2 av 5
Hotellet har ett flertal barer
Till och med tallrikarna är guldprydda
3 av 5
Till och med tallrikarna är guldprydda
Badrummen är prydda i mosaik och är utrustade med både badkar och dusch.
4 av 5
Badrummen är prydda i mosaik och är utrustade med både badkar och dusch.
Wellness-avdelningen är en klass för sig
5 av 5
Wellness-avdelningen är en klass för sig

Här är världens dyraste hotell – så mycket kostar det per natt

Dubai har ett av världens lyxigaste hotell, Burj Al Arab. Att bo här en vecka kostar upp emot en kontantinsats till en lägenhet...


I Dubai finns ett utav världens lyxigaste och dyraste hotell, Burj Al Arab. 

Du blir upphämtad av en chaufför på flygplatsen som tar dig till hotellet i en Rolls Royce. Duger inte det kan du alltid landa med helikopter på hotellet istället. 

Bildkälla: Pixabay

För att välkomna dig ställer sig personal på rad och erbjuder dig varma handdukar, dadlar och dryck. På entréplan finns det ett antal fontäner och hela våningen strålar av färgsprakande mosaik och guldfärgad inredning. Det finns även akvarier installerade i väggarna lite varstans. 

Bildkälla: Youtube

Hotellet har ett stort urval av lyxrestauranger och barer. Vill du ta det lugnt och bli ompysslad finns det spa och relaxavdelning...hur drömmigt? 

Bildkälla: Pixabay

Du kan även låna hotellets sportbilar om så önskas.

Bildkälla: Pixabay

Rummen som finns tillgängliga är inte så trista heller. Alla rum är utrustade med allt du kan tänkas behöva. Fantastisk inredning och utsikten får en att tappa andan. 

Bldkälla: Youtube

Soffor och fåtöljer klädda i sammet, blomsterarrangemang, marmorytor, badkar och dusch, kingsize säng med spegel i taket och loungesoffor. Rummet är också utrustat med minibar och enorma garderober. 

Bildkälla: Youtube

Vad kostar detta då kan man ju fråga sig? Det billigaste rummet kostar 71 220,62 kr för 6 nätter. Vill du bo i de dyrare rummen, exempelvis presidentsuiten, får du vara beredd på att betala hela 427 323,72 kr för 6 nätter. Nöjer du dig bara med det bästa kostar hotellets Royal Suite rimliga 522 287,73 kr för 6 nätter. 


Sarah tog sms-lån på 200 000 – för att ha en lyxig hotellnatt

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Relaterat
Är det värt pengarna?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Lite uppåt på Asienbörserna

Kraftig brand i flerbostadshus

En kraftig brand rasar i ett flerbostadshus med omkring nio lägenheter i Ringarum i Valdemarsviks kommun. Det är oklart om någon har skadats i branden.

Förtvivlad älgjägare: Jag sköt häst

1 timme sedan
När ett stort brunt djur dök upp tvekade inte älgjägaren. Han sköt, och djuret föll dött ned. Men det visade sig vara en förrymd häst, och jägaren är djupt ångerfull.

Biden oroad för Ukrainastödet

1 timme sedan
Det är inte bara EU och Ukraina som undrar hur USA:s omfattande stöd till Ukraina kommer att påverkas efter röran som uppstått efter det representanthuset avsatt sin egen talman. Ja, det oroar mig, säger USA:s president Joe Biden till reportrar om kongresskaoset och vad det kan betyda för Ukrainastödet.

Flyger extremhögt – undviker överhettning

2 timmar sedan
Hittills har ingen kunnat förklara varför vissa långflyttande fåglar söker sig till extrema höjder – fem till åtta kilometer upp i luften. Men nu tror sig svenska forskare ha löst gåtan.

Man skjuten i Haninge – två gripna i taxi

2 timmar sedan
En man i 25-årsåldern sköts i Brandbergen i Haninge söder om Stockholm under natten till torsdagen. Kort därefter greps två misstänkta män i 20-årsåldern i en taxi i norra Stockholm.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.