Här ramlar en man från perrongen och hamnar under tåget

Den här mannen glömde verkligen att se upp för avståndet mellan vagn och plattform när han klev av.


Kaotiska scener utspelade sig på en tågstation i Kent i England efter att en man fallit under ett av tågen. Händelsen inträffade den 6 mars 2016, och nu har bilder från händelsen släppts till allmänheten.

En övervakningskamera fångade händelsen, som inträffade efter att man skulle gå av tåget. Medresenärer, och tågets förare, kom snabbt till mannens undsättning och kunde fiska upp honom. Du kan se hur det gick till i klippet ovan.

Ett vittne säger till The Sun:

– Det var ren tur att en kvinna var precis bakom mannen och kunde kalla på hjälp.

Mannen som hamnade under tåget klarade sig helt utan skador.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Är du rädd att det här ska hända dig?
Tack för din röst!
Senaste nytt

SMHI: Risk för extra besvärligt väglag

Klimatförändring bakom extrem värmebölja i Mali

I nästan en vecka steg temperaturerna långt över 40 grader och mer än hundra människor dog. Den extrema värmeböljan i Sahel och Västafrika hade varit osannolik utan klimatförändringen, enligt en ny studie.

Barn som ber föräldrar swisha får sällan nej

Nästan vart tredje barn mellan 8 och 18 år ber regelbundet sina föräldrar om pengar via Swish – och 70 procent av dem får nästan alltid sin vilja igenom, visar en ny undersökning. Man gör nog både sig själv och sitt barn en björntjänst om man swishar lite till höger och vänster, säger Ica-bankens vardagsekonom Magnus Hjelmér.

Här är namnen att ha koll på i Trumprättegången

Den är historisk i flera avseenden. För första gången pågår en brottmålsrättegång mot en före detta president i USA. I centrum för processen mot Donald Trump står utbetalningar till bland annat en porrskådespelare, för att få henne att hålla tyst om känslig information. Trump nekar till samtliga 34 åtalspunkter. Här är personerna att ha koll på.

Gruvbolag får leta mineral på samebys område

Ett gruvbolag får rätt att leta mineraler i ett område väster om Kiruna trots motstånd från Gabna sameby, rapporterar SVT Sápmi.

Per Anger-priset till kambodjansk fackledare

Den kambodjanska människorättsförsvararen Sithar Chhim tilldelas årets Per Anger-pris för sin kamp för bättre villkor för landets arbetare.