Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Chloes pojkvän friade till henne – då lämnade hon honom

Nyheter | 16/08/2017 09:30

Att ens partner friar brukar vara något underbart. Men så var inte fallet för 23-åriga Chloe.

En del har nog drömt om ett framtida frieri och en del kanske har varit med om det bästa ögonblicket i ens liv när ens partner friar. 

Men för 23-åriga Chloe från Storbritannien var det inte ett underbart ögonblick när hennes pojkvän friade. Faktiskt så slutade frieriet i att hon lämnade honom på en gång, vilket inte är så konstigt. Hon träffade honom när hon var 16 år och under tiden de var tillsammans så blev hon känslomässigt misshandlad.


Bildkälla: Facebook

Chloe blev uppmanad att äta mat för att gå upp i vikt, för att hon bara skulle attraktiv för honom, skriver Daily Mail. Men när han friade till henne hade han köpt en ring som var för liten för henne.

– När han gav mig ringen så kunde jag inte ens få den över knogen. Han visste vilken ringstorlek jag hade så när jag frågade honom varför han hade gett mig en för liten ring så sa han "du kan ha den när du gått ned i vikt", berättar hon för tidningen. 


Bildkälla: Facebook

Efter uppbrottet med ex-pojkvännen så flyttade hon hem och efter ett par år träffade hon en annan kille, som hon idag är förlovad med. När den nya killen började träna, så följde Chloe med honom och har gått ned ungefär 30 kilo – för sin egen skull och ingen annans, skriver Daily Mail.

TV: Elenas pojkvän friade på bion: "Bästa ögonblicket i mitt liv"

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Är du förlovad?