Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Butiken nekade Sarah att köpa cigg – för att hon såg för ung ut

- 30/08/2017, 18:29 -

Sarah frågade personen i kassan om det hela var ett skämt, men det var det inte eftersom hon lämnade butiken utan cigaretter.

Mamman Sarah Clear från Storbritannien skulle köpa en lott och cigaretter på vägen till jobbet tidigare i augusti. Men när hon skulle betala blev hon chockad och generad av kassörskans fråga. 

Sarah fick inte köpa cigaretter då hon inte hade med sig legitimation, skriver Daily Mail. Hon menar dessutom att hon är stamkund på butiken och att en gammal klasskompis även försökte övertyga kassörskan.

Sarah ska även ha frågat personen i kassan om det hela var ett skämt, men det var det inte eftersom hon lämnade butiken utan cigaretter. 

Bildkälla: Facebook

Sarah, som själv jobbar i butik, berättade för Daily Mail att det händer då och då att folk tror att hon är yngre än vad hon är. Sarah är 39 år och det händer att folk tror att hennes 21-åriga son är hennes bror. 

– Jag vet att jag inte ser så gammal ut som jag egentligen är, men jag ser åtminstone ut att vara 25, säger Sarah.

– Jag hade kunnat ta det som en komplimang men jag jobbar i butik och nu behövde jag ta hand om kunderna utan att ha rökt en cigarett. 

TV: Här exploderar ännu en e-cigg i fickan

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Brukar du få visa leg?