Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

14-årig flicka laddade sin iPhone i sängen – dog i sömnen

En flicka i Vietnam dog av en stöt från sin iPhone 6 laddare.
1 av 2

En flicka i Vietnam dog av en stöt från sin iPhone 6 laddare.

TT

Nu undersöker polisen hur det kan ha hänt.
2 av 2

Nu undersöker polisen hur det kan ha hänt.

TT

Nyheter | 16/11/2017 10:32

En 14-årig flicka från Vietnam rullade över på sin iPhone 6-laddare i sängen och fick en sådan stöt att hon dog av sina skador.

Le Thi Xoan, 14 år gammal från Vietnam, hittades medvetslös i sin säng av sina föräldrar. De tog henne snabbt till akuten men det var för sent. Dödsorsaken? Hon hade fått en stark stöt. 

I sängen hade hon sin iPhone 6 med laddaren i. När hon i sömnen råkat rulla över på sladden så ska den ha gett henne en sådan stark stöt att hon dog av skadorna, skriver Daily Mail. 

Bildkälla: Twitter

Att ha mobilen laddandes i sängen ska vara något som Le Thi gjorde varje natt. Efter natten då olyckan inträffade så hittades sladden trasig och bränd. 

Polisen håller just nu på att undersöka om sladden var en Apple-produkt eller om det var en kopia. De upptäckte också genomskinlig tejp på sladden som visar på att den kan ha varit skadad redan innan olyckan, skriver Daily Mail. 

TV: 10 symptom vi ofta ignorerar – som kan betyda att du har cancer

Läs också: Familjens vänner har startat en insamling för att stödja ensamstående mamman Carly.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Har du en iPhone?