29-åring fången som sexslav i 10 år: "Det nya Fritzlfallet"

- 03/12/2017, 18:26 -

29-åriga offret och hennes 2 barn hittades i Aloisio Giordano​s källare – de hade inte fått duscha på över ett år. Skräckfallet uppdagas nu.

En 29-årig rumänsk kvinna i Gizzeria, Italien, räddades av polis förra helgen, efter att ha hållits fängslad i en källare i över 10-år. Under de 10 åren ska hon ha genomgått dagliga våldtäkter, tortyr och misshandel - ibland så allvarliga att hennes förövare behövt sy ihop hennes sår med nål och fisketråd skriver The Sun

Hon ska som resultat av våldtäkterna också ha fött två barn som tvingats bo i källaren med henne. 

52-åriga Aloisio Francesco Rosario Giordano, greps förra torsdagen av polisen, efter att de påträffat ett av barnen i hans bil. 52-åringen stannades på grund av bilens dålig skick och polisen ska då ha upptäckt den undernärda, smutsiga 9-åringen. 

De ifrågasatte vart barnets mamma befann sig, vilket ledde till upptäckten.

Knutna händer.
Bildkälla: Pixabay

När polisen hittade 29-åringen ska hon ha stått skräckslagen, med det andra 3-åriga barnet i sin famn. Hon hade också omfattande skadar på sina bröst och sitt underliv. 

Källaren ska ha varit nästintill obeboelig - det saknades både vatten, toalett och el. Det ska också ha varit fullt med råttor. 

De tre offren använde kardborrebrädor som sängar, och som toalett fick de dela på en plasthink. Under de 10 åren ska 29-åringen ha blivit fastkedjad i ett metallrör nära sin "säng" när Aloisio inte varit i närheten. 

Fönster i källare.
Bildkälla: Pixabay

Utöver det ska den 9-åriga pojken ha tvingats att delta i misshandeln av sin mamma, under hot av att annars bli misshandlad själv.  

29-åringen arbetade som vårdgivare hos Aloisios svårt sjuka fru. Efter fruns bortgång kidnappades hon av 52-åringen. 

Den mest skrämmande aspekten av fallet, är att detta inte första gången som Aloisio gripits för samma typ av brott. 1995 dömdes 52-åringen för att ha kidnappat, fängslat och våldtagit en 23-årig kvinna. Han släpptes då i förtid år 1999 på grund av gott uppförande. Den 23-åriga kvinna ska under den tid hon varit fängslad blivit gravid 2 gånger. 

Misshandel.
Bilkälla: TT

Under båda graviditeter ska Aloisio ha framkallat abort, första gången genom att sparka på offrets mage. Andra gången ska han ha utfört en abort på offret med hjälp av en sked och ett rakblad, något som orsakat omfattande skador. 

Den 29-åriga kvinnan och de två barnen har nu omhändertagits medan polisen fortsätter att samla bevis mot Aloisio.

Se även: Zarah kidnappades av sin bästa vän – hölls fången som sexslav i Malmö

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Kommer du ihåg Josef Fritzl?