Joseph Hayden Boston är häktad misstänkt för sexuella övergrepp mot barn.
1 av 2
Joseph Hayden Boston är misstänkt för att ha förgripit sig på ungefär 50 barn under en åtta års tid. - Foto: Pixabay/Riverside Police Department
Under åtta år ska Joseph Boston förgripit sig på barn
2 av 2
Joseph Hayden Boston. - Foto: Riverside Police Department

Joseph Boston, 18, misstänks för sexuella övergrepp mot 50 barn

18-årige Joseph Hayden Boston misstänks för att ha begått sexuella övergrepp mot 50 barn i åtta års tid.


Om en kompis eller till och med ditt eget barn skulle erkänna ett brott för dig, skulle du då anmäla det?

Det var precis vad en mamma från Kalifornien ställdes inför när hennes 18-åriga son Joseph Hayden Boston under helgen förgrep sig på två pojkar, fyra och åtta år gamla, på ett motell.  Detta skriver brittiska Metro. 

I söndags tog hans mamma med honom till polisstationen i Riverside. Där erkände han att han har utsatt runt 50 barn för sexuella övergrepp. 

Bild: Riverside Police Department

Boston ska ha påbörjat övergreppen redan när han var tio år och eftersom han har flyttat runt har de troligtvis ägt rum i olika städer.

De senaste övergreppen ska ha skett under helgen på motellet Simply Home Inn & Suites där Boston har bott sedan november. De två pojkarna befann sig där med sina föräldrar. 

Då Boston blev vän med barnen tillät föräldrarna dem att gå över till honom för att leka.

– Några timmar senare ringde den misstänkta till sin mamma och berättade vad han hade gjort, säger polisens presstalesperson Ryan Railsback, till CBS Los Angeles.

Boston är nu häktad misstänkt för två fall av sexuella övergrepp mot barn under tio år och väntar på rättegång. Hans borgen är satt på en miljon dollar.

Polisen uppmuntrar nu allt fler offer att stiga fram och berätta, så att Boston kan ställas inför rätta, skriver Metro.

TV: Våldtäkt och tortyr – här är sex mord på barn som skakade Sverige

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Skulle du ange en nära släkting om hen erkänner brott?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Polisen i Motala rapporterar om trafikolycka

Förtroendet för regeringen ökar

Väljarnas förtroende för regeringen ökar, enligt en GP/Novusmätning. I mars svarade 35 procent att de har ganska eller mycket stort förtroende för regeringen. I januari var siffran 28 procent.

Spikas upp på kors – för att fira påsk

Filippinske Ruben Enaje har låtit sig korsfästas under årets långfredag – för 35:e gången. Inför korsfästelsen uppgav han att han planerade att ägna sina böner under traditionen till fred i Ukraina, i Gaza och det omtvistade Sydkinesiska havet.

Återupptar miljonstöd till Ibn Rushd – M rasar

Det rödgröna styret i Stockholm har beslutat att betala ut fyra miljoner till det kritiserade studieförbundet Ibn Rushd. Folkbildningsrådet ser inga hinder att stötta organisationen. Men Moderaterna i staden rasar.

45 omkom i bussolycka – ett barn hittat vid liv

Minst 45 människor har omkommit i en bussolycka i Sydafrika. Bussen körde av en bro på ett bergspass under torsdagen, störtade 50 meter ned i en ravin och fattade sedan eld.

Kosttillskott återkallades – flera döda

1 timme sedan
Flera dödsfall och ett hundratal sjukdomsfall i Japan kopplas till ett kosttillskott – ett rött ris – som nyligen har kallats tillbaka från butikerna.