Lördag 15 Maj
Stockholm

Verona hittade sin fästman i den gamla bilden: "Det kan inte vara sant"

Paret upptäckte att de träffats för 10 år sedan.
Inte långt efter att paret hade förlovat sig upptäckte de en ganska sjuk detalj i den tio år gamla bilden. Foto: Faksimil Instagram

Inte långt efter att paret hade förlovat sig upptäckte de en ganska sjuk detalj i den tio år gamla bilden.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Den här fina historien är något som man tänker bara ska hända på film. Men tydligen inte, för det hände Verona Koliqi och Mirand Buzaku.

Inte långt efter att paret hade förlovat sig upptäckte de en ganska sjuk detalj i den tio år gamla bilden. 

 Min kusin hittade den här bilden på sin dator och skickade den till min telefon för att skratta åt hur vi såg hur när vi var yngre, säger Verona till Yahoo Lifestyle. 

På bilden är det en grupp med barn som poserade vid strandkanten i Montenegro. När hon visade den för sin fästman lade han märkte till något i bakgrunden. Han tittade noga på barnet i bakgrunden som flöt på en madrass precis som den han själv hade som barn. 

 Han sa "vänta, jag tror att det här är jag". Vi kollade på varandra och sa "inte en chans, det kan inte vara sant". 

Bild: Faksimil Instagram

Allt stämde överens med hans minne men för att vara helt hundra på det så pratade de med hans familj, som bekräftade att de hade varit på samma strand samtidigt.

 Jag trodde inte att något sånt kunde hända, även om jag har hört "du kommer ha sett din själsfrände åtminstone en gång innan ni faktiskt träffas".

2016 var Verona, som är från Storbritannien, på besök i Kosovo och det var då hon träffade honom (igen, så att säga). Något år senare friade han till henne när de var i Turkiet, skriver Yahoo Lifestyle

När Verona la upp bilden på deras förlovning bredvid bilden på dem som barn så fick den otroligt mycket uppmärksamhet, inlägget har nu gillats över 30 000 gånger. 

TV: Hon tog bild till passet – fick en chock när hon fick se det

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Fint, eller hur?
Tack för din röst!
Kommentera
Kopiera länk
Dela