Tisdag 20 Apr
Stockholm

Kvinna fångade hjärtskärande bild – nu berör den tusentals

En kvinna i Texas fångade en hjärtskärande bild.
Alla hjärtans dag. Foto: Facebook

Amerikanska Chasidy tog bild på en man som åt middag på alla hjärtans dag. Men det är den hjärtskärande detaljen som har berört tusentals. Mannen åt middag med en urna.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Chasidy Gwaltney från Texas USA tog en bild som skulle komma att röra flera tusentals människors hjärtan på alla hjärtans dag. 

När hon var på restaurang under alla hjärtans dag upptäckte hon en man som satt vid ett dukat bord. Hon blev lite förvånad när hon såg att mannen satt själv, skriver Fox news.

"Jag såg någonting idag som påminde mig om att vi inte alltid kommer ha våra nära och kära att hålla om, prata med, leka med eller till och med bråka med då och då", skrev Chasidy på Facebook under bilden. 

Mannen var nämligen inte helt ensam. Med sig till restaurangen hade han med sig urnan efter vad en kan gissa är hans bortgångna partner.

Alla hjärtans dag
Bildkälla: Facebook

"Den här bilden talar högt och kanske krossar den ditt hjärta som den gjorde mitt. Det kanske ser ut som att mannen spenderar alla hjärtans dag ensam men om du tittar noga kan du faktiskt se att han spenderar den med sin partner som är i den vackra flaskan på bordet.", skriver Chasidy på Facebook. 

Till sist uppmanar hon personer i inlägget att spendera tiden med nära och kära så gott det går. För att en vet aldrig när det tar slut, skriver Fox news

Bilden har delats nästan en halv miljon gånger och den har över 600 000 gilla markeringar. 

"Vissa människor är ensamma och behöver bara lite medmänsklighet och kärlek från världen för att se att de inte är ensamma", skriver en person under bilden. 

Andra har passat på att tagga sina nära och kära för att visa dem kärlek. 

TV: Här är den sorgliga sanningen bakom virala succén "duschråttan"

Läs också om vilka de mest romantiska namnen är

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Firade du alla hjärtans dag?
Tack för din röst!
Kommentera
Kopiera länk
Dela