Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Kvinnan mördade först sin älskare sen sin man: "Det var hämnd"

Nyheter | 22/06/2018 20:53

Kelly Cochran, 34, är dömd för att ha dödat både sin make och sin älskare. Efter en serie om fallen så misstänks hon ha malt ner älskarens kropp och serverat hans kvarlevor vid en grillfest med grannarna.

Kelly Cochran är dömd för mordet på sin älskare Christopher Regan, och för mordet på sin make Jason Cochran. Men enligt Fox2Detroit tror Kellys egna bror Colton Caboyan att hon är en seriemördare med fler mordoffer än de två män vars mord hon är dömd för. 

Även andra familjemedlemmar ska ha spekulerat kring upp till nio andra offer. Om de uppgifterna stämmer skulle hon vara en av de värsta kvinnliga seriemördarna i USA, det skriver The Independent.

Mord tragiskt
Christopher Regan. Bildkälla: youtube

Chrispher Regans död

Kellys älskare Christopher blev skjuten i huvudet av henne. Hon och hennes make Jason hjälptes sedan åt med att stycka kroppen och lägga kvarlevorna i påsar. Kelly ska senare ha påstått att hon och hennes make slängde påsarna i skogen. Polisen hittade sedan delar av Christophers kropp, bland annat hans skalle samt tänder.

Kelly har erkänt att hon och hennes make ska ha lurat in honom i deras hem, där Jason sedan sköt honom i huvudet och de tillsammans styckade kroppen. Kelly ska även ha erkänt inför åklagare att hon och hennes man ska ha ingått i en "pakt" deras bröllopsnatt. Att döda alla som la sig i deras relation.

Kelly Cochran
Kelly Cochran i rättegång. Bildkälla: Youtube

"Underlig smak"

Det var sedan under Discoverys serie, Dead North, som den fruktansvärda teorin kring Christophers mord uppdagades. 

Grannar till Kelly har i serien uttryckt oro för att hon ska ha malt ner hans kropp, gjort hamburgare på hans kvarlevor och sedan serverat det på en grillfest de deltog vid. De ska minnas att hamburgarna hon bjöd på hade en "underlig smak". 

Brutalt mord
Jason Cochran. Bildkälla: youtube

Några år senare dödade Kelly även som make Jason, efter att medvetet ha givit honom en dödlig dos av heroin. Hon ska ha förklarat för polisen att hon gjorde det för att hämnas älskarens död som hon kallade för det enda bra hon haft i sitt liv. Hon fortsatte:

– Jag hatar honom fortfarande (Jason), och ja, det var hämnd. Nu har jag gett igen.

Kelly blev dömd till livstid för mordet på sin älskare Christopher, och 65 år i fängelse ovanpå det för mordet på hennes make Jason.

Källor: The Mirror, Fox2DetroitExpressen

TV: Man får dödstraff istället för fängelse i USA – för att han är gay