Trodde hennes man var otrogen - men det hon upptäckte var värre

- 24/06/2018, 20:21 -

Den unga mamma, Mollie Clarke, 21, misstänkte att hennes man var otrogen när hon valde att gå igenom hans telefon. Men det hon hittade var något helt annat, och mycket värre.

Den irländska tvåbarns mamman Mollie Clarke, 21, gjorde den chockerande upptäckten efter att ha tittat i sin mans Richard Coopers telefon som låg och laddade på köksbordet. 

Mollie misstänkte att hennes man var otrogen, så hon bestämde sig för att gå igenom hans telefon. Men när hon tittade i telefonen hittade hon istället en hel hög med videos på kvinnor och barn som använde den offentliga toalett på snabbmatsrestaurangen han arbetade på.

Mollie slängde sig i bilen och åkte till sin syster för att sedan tillsammans anmäla Richard till polisen och berätta vad hon hittat. Hon ringde även upp Richards mamma bara minuter efter upptäckten.

Mollie hade aldrig kunnat gissa vad hon hittade i hennes mans telefon. Bildkälla: Youtube

 – Richard la sin telefon på laddning, sa åt mig att inte gå igenom den, och sen gick han ut, berättar Mollie för The Sun. Hon fortsätter:

– Det var svårt att lista ut hans kod, men jag gissade mig fram. Jag förstår inte varför jag först gick in bland hans videos och inte sms. Men något i mig sa åt mig att kolla där. Den första videon jag hittade var ett barn som gick på toaletten. Jag bara kastade bort telefonen i ren chock.

Bland filmerna Mollie hittade fanns ett barn, samt en bebis som fick sin blöja bytt. Hon fann även smygtagna filmer på henne själv från när hon satt på toaletten i parets hem.

Richard Cooper erkände fyra fall av smygfilmerna. Filmerna hade spelats in för att han skulle kunna tillfredställa sig själv sexuellt.

Richard slipper fängelse och han döms istället till två års villkorlig dom. Mollie Clarke är inte nöjd och har reagerat starkt på domen.

– Han kom undan för lätt, säger hon till brittiska Metro. Hon fortsätter:

– Han gick fri. Straffet är i mina ögon på tok för milt. Han hade filmer med barn på sin telefon, det oroar mig. Jag förstår nu att mannen jag var gift med finns inte. Jag kände honom inte.

Har du blivit bedragen någon gång?