Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Natasha bjöd in Tinderdejter – anordnande "Hunger Games" tävling

- 21/08/2018, 17:45 -

Natasha Apontes Tinderdejt har minst sagt dragit till sig en hel del uppmärksamhet. Under dejten samlade hon nämligen ihop ett hundratal Tindermatchningar och bad dem mötas i en typ av "hunger games"-tävling – något som upprört många.

Om du är en flitig Tinder-användare så vet du att en Tinderdejt aldrig är den andre lik. Vissa är riktigt torra, medan andra kan vara riktigt spännande. Och ibland händer det att man går på en dejt som verkligen utmärker sig. 

Men oavsett hur spännande och annorlunda din mest spännande och annorlunda Tinderdejt har varit, så var den troligtvis inte lika galen som dejten Natasha Apontes, från New York, USA, lyckades smida ihop.

Natasha bestämde sig nämligen för att samla ihop hundratals Tindermatchningar för att sedan be dem tävla mot varandra, Hunger Games style, för att kora en vinnare – en vinnare som alltså skulle få gå på en dejt med henne, skriver News AU

Och man kan ju undra hur man lyckas med att samla så många dejter på en och samma plats? 

Enligt vittnesmål från några av Tindermatchningnarna föreslog Natasha att de skulle mötas upp vid Union Square i New York, innan de gick vidare till en DJ-spelning. 

Men när männen väl dök upp fann de istället en scen där Natasha stog, tillsammans med två livvakter. 

En person som dök upp i tron om att han skulle gå på dejt på tu man hand med Natasha, var Twitteranvändaren @bvdhai. I en Twittertråd delar han med sig av den galna händelsen. 

Twitteranvändaren @bvdhai delar med sig av den galna händelsen.
I en tråd delar Twitteranvändaren @bvdhai med sig av den galna händelsen. Bildkälla: Twitter

När Natasha avslöjade sin plan för havet av Tinderdejter som hade samlats insåg de på plats vad som försegick.

"Det kändes som att alla på plats tänkte 'Vad i helvete är det som pågår??'" skriver Twitteranvändaren om stunden efter Natashas avslöjande, och förklarar att han då lämnade platsen.

Men en hel del Tinderdejter stannade faktiskt kvar och tävlade. En av dem var Nicholas. I en intervju med Gothamist säger Nicholas att Natasha började be olika typer av människor att lämna platsen.

"Hon började nämna olika utseendemässiga attribut som hon inte var förtjust i ' Om du är från Puerto Rico och ändå röstar på Trump så kan du gå' 'Om du har väldigt långt skägg kan du gå'. 

Natasha anordnade en dejt på Union Square i New York.
En bild med Natasha på scenen i Union Square, New York. Bildkälla: Twitter

Natasha avslöjade sedan att planen gick ut på att Tindra live – alltså i princip "swipea" fast i verkligheten. Något som enligt Nicholas upprörde många. Och trots att majoriteten av männen då lämnade platsen var vissa kvar för att vara med i tävlingarna, som bland annat bestod av armhävningar och löptävlingar. 

Och det är oklart om hon kunde sålla fram sin drömdejt i slutändan, men något som är säkert är att hon lämnade efter sig många kränkta Tinderdejter.

Se videoklipp från den galna dejten i videospelaren ovan!