En parkering och en Netto-butik.
När kvinnan satte sig i bilen ringde mannen polisen. - Foto: Fredrik Sandberg/Felipe Morales /TT

Kvinna gripen av polis – efter besök i matbutik

Det var inte vad kvinnan handlade, utan snarare vad hon gjorde med det hon handlade som gjorde att polisen fick rycka in.


Alla har vi väl sett någon köpa något märkligt i en butik och undrat hur deras liv ser ut? Men har du någonsin varit när att ringa polisen efter vad du sett i en matbutik?

Det var i torsdags i förra veckan som en man i danska Århus såg en kvinna lämna en Netto-butik med en flaska gin i handen. Men det var inte spriten mannen reagerade på – att köpa en flaska starksprit i matbutiken på en torsdag är inget konstigt i vårt kära grannland – det var vad kvinnan gjorde sen som chockade honom. 

När kvinnan satte sig bakom ratten i sin bil tog hon en rejäl klunk av ginen, skriver danska sajten Dagens.dk. 

Mannen ringde polisen som kort därefter kunde stoppa bilen. 

Enligt polisen luktade kvinnan starkt av alkohol, och på passagerarsätet låg en halvdrucken flaska gin. Enligt polisen ska kvinnan också kört ryckigt och vingligt innan hon till slut stannade bilen. 

Efter ett alkotest hade kvinnan så klart inte så mycket att skylla på, utan fick följa med polisen till stationen för att lämna blodprov, skriver Dagens.dk. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Biden fick hjälp av Obama och Clinton på scen

Polisen i Växjö rapporterar om trafikolycka

"En trafikolycka mellan en fotgängar och en personbil sker på Kungsgatan.", skriver polisen på sin hemsida.

Expert: Ålderskrav stoppar inte riskfylld hudvård

Efter en uppmärksammad debatt om ökad användning av avancerad hudvård bland barn har flera företag infört åldersgränser. Det kan sända en viktig signal – men är inte hela lösningen, säger Elmira Tavoosi på Läkemedelsverket.

Bråttom att deklarera för att få pengar i april

Rekordstora summor i årets skatteåterbäring leder till att många deklarerar snabbare än normalt. Och nu börjar det bli hög tid att godkänna deklarationen för den som vill ha sina pengar snabbt – då är sista dagen nämligen 3 april.

Höganäs: Polisen rapporterar om trafikolycka

1 timme sedan
"En personbil kör in i mitträcket på Christinelundsvägen i höjd med Domsten.", skriver polisen på sin hemsida.

Två gripna för mordförsök i Bredäng

1 timme sedan
En man fördes allvarligt skadad till sjukhus med ambulans efter ett grovt våldsbrott i Bredäng i södra Stockholm under natten till långfredagen, rapporterar Expressen.