Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Kvinna gripen av polis – efter besök i matbutik

Nyheter | 17/11/2018 19:40

Det var inte vad kvinnan handlade, utan snarare vad hon gjorde med det hon handlade som gjorde att polisen fick rycka in.

Alla har vi väl sett någon köpa något märkligt i en butik och undrat hur deras liv ser ut? Men har du någonsin varit när att ringa polisen efter vad du sett i en matbutik?

Det var i torsdags i förra veckan som en man i danska Århus såg en kvinna lämna en Netto-butik med en flaska gin i handen. Men det var inte spriten mannen reagerade på – att köpa en flaska starksprit i matbutiken på en torsdag är inget konstigt i vårt kära grannland – det var vad kvinnan gjorde sen som chockade honom. 

När kvinnan satte sig bakom ratten i sin bil tog hon en rejäl klunk av ginen, skriver danska sajten Dagens.dk. 

Mannen ringde polisen som kort därefter kunde stoppa bilen. 

Enligt polisen luktade kvinnan starkt av alkohol, och på passagerarsätet låg en halvdrucken flaska gin. Enligt polisen ska kvinnan också kört ryckigt och vingligt innan hon till slut stannade bilen. 

Efter ett alkotest hade kvinnan så klart inte så mycket att skylla på, utan fick följa med polisen till stationen för att lämna blodprov, skriver Dagens.dk.