Lördag 1 Okt
Stockholm

Clinton i ny otrohetsskandal med skådisar

Hillary Clinton förberedde skilsmässa innan senatskampanj.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Bill Clinton har trampat i otrohetsfällan igen, och utrikesminister Hillary Clintons politiska karriär står på spel.

Enligt källor till amerikanska tidningen National Enquirer hade Hillary listat Bills alla älskare och förberett skilsmässopapper innan hon bestämde sig för att kandidera till senaten.

Skådespelerskorna Saffron Burrows från Boston Legal och Loststjärnan Julie Bowen är två som nämns som älskarinnor.

Hillary Clinton varnade Bill för hans vänskap med den välbärgade Kanadablondinen Ghislaine Maxwell och societetsdamen Sale Johnson från New York. Han har även kopplats samman med Saffron Burrows, Julie Bowen, 38-åriga Lisa Belzberg, som skilde sig från Matthew Bronfman, arvtagare till sprittillverkaren Seagram.

Namnen har dolts tills nu då Hillary inte valde att fullfölja skilsmässan. Den politiska karriären sågs som viktigare. Men skilsmässopapprena uppges fortfarande finnas kvar på hennes advokats kontor på Manhattan.

– Om Hillary hade skilsmässopapper skrivna men inte registrerade måste advokaten spara de på ett säkert sätt i åtminstone sju år. Det är lagen, säger en källa till National Enquirer.

I valet mellan att kunna kandidera till senaten och senare till presidentposten, samt en skilsmässa, blev den politiska karriären viktigare. Det blev politiskt omöjligt att att fullfölja planen. I det konservativa USA var hon tvungen att kunna ge en bild av att ha en stabil för familj för att kunna vara valbar.

– Papprena kommer alltid att vara hemliga. Även om Hillary skulle dö kan advokaten inte delge innehållet eftersom det är privilegierad information. Det skulle vara helt olagligt, säger en källa till National Enquirer.

Se Clinton ljuga amerikanerna i ansiktet om Monica Lewinsky nedan.

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.