Misstänkt masskjutning i bowlinghall i Kalifornien

- 05/01/2019, 10:19 -

Det var under lördagsmorgonen som polisen ryckte ut till en bowlinghall i Kalifornien där flera personer rapporterats skadade. Polisen uppmanar nu allmänheten att hålla sig borta från platsen.

Under lördagsmorgonen har polisen ryckt ut till en bowlinghall i Torrance, Kalifornien, där flera personer ska ha skottskadats, rapporterar Expressen.

Utryckningen orsakades av ett larm om att en skottlossning hörts i bowlinghallen Gable House Bowl.

Tre personer döda

I skottlossningen ska flera ha skadats, till en början var det svårt att avgöra hur många det rörde sig om. Men senare kunde det bekräftas av polis att tre personer dött och minst fyra har skadats i skjutningen, rapporterar ABC 7.

Polisen uppmanar allmänheten att hålla sig borta

Polisen beskriver händelsen som "en pågående utredning", och uppmanar att allmänheten ska hålla sig borta från området där skottlossningen ägt rum, skriver Expressen.

Enligt Evening Standard ska en polis ha rapporterat: "Det här är en aktiv skottlossning. Vi har flera personer skadade både inne och utanför Gable House".

En annan polis ska ha rapporterat om en ytterligare skjutning ute på bowlinghallens parkeringsplats.

Twitter-inlägg från polis
Polisen uppmanar folk att hålla sig borta. Bildkälla: Faksimil Twitter

Enligt Expressen har en person som befunnit sig på platsen lagt upp en video från skottlossningen på Facebook. I videon hörs skrik i bakgrunden och man kan se ett offer ligger skadat på bowlinghallens mark. 

Vittne

Ett vittne som varit på plats det skottlossningen inträffat har berättat för Los Angeles Times att ett bråk utbrutit på platsen och efter det hörde hen minst fyra skott.

– Vi sprang till baren och tog skydd eftersom vi efter bråket hörde 'pop pop', säger vittnet till Los Angeles Times.

Har du varit i Kalifornien?