Fredag 23 Jul
Stockholm

Anouska, 22, smugglade chicken nuggets i bh:n – då hände det pinsamma

Anouska Moss
Anouska Moss smugglade chicken nuggets i bh:n – då hände det pinsamma. Foto: Twitter, Facebook/Anouska Moss

22-åriga småbarnsmamman Anouska Moss smugglade in chicken nuggets i sin bh när hon var ute på en klubb – något som hon senare den natten skulle ångra. När hon gick hem med en kille hände det som hon beskriver som det pinsammaste hon varit med om.

Kommentera (1)
Kopiera länk
Dela

Vi har nog alla varit där – en helkväll med kompisarna, druckit en och annan alkoholhaltig dryck och sedan fått ett otroligt sug efter fyllekäk. Visst? 

Men varför vänta med att äta till slutet av kvällen? Det bästa av allt hade ju varit att kunna kombinera käk och fest. Det var i alla fall något som den 22-åriga småbarnsmamman Anouska Moss ville göra. 

Smugglade in mat på klubben 

Hon berättar på Twitter att hon gjorde något den kvällen som fick en minst sagt pinsam utgång. När hon var ute smygglade hon nämligen in chicken nuggets på klubben. Hon fyllde sin bh med kycklingbitarna – men åt inte upp dem. 

Och visst, det kan man ju tycka är helt okej. När man dricker alkohol är det lätt att glömma bort saker. 

"Pinsammaste jag varit med om"

Men sen kom det – det genanta. 

När hon senare den kvällen gick hem tillsammans med en kille hon träffat på klubben hände det som Moss kallar "det mest pinsamma jag varit med om."

Twitter skriver hon: 

"Det mest pinsamma som hänt var när jag bestämde mig för att smuggla in chicken nuggets på klubben. Jag lade dem i min bh men glömde bort dem. Jag drog med mig en kille hem och när han tog av min bh ramlade massor av chicken nuggets ut". 

Inlägget fick tusentals med likes, retweets och kommentarer. Bildkälla: Twitter/anouskamoss_

"Man känner faktiskt inte saker vid brösten"

En del Twitteranvändare (främst killar) menar att Moss ska ha hittat på sin "story". Men som svar till dem skriver hon:

"Fattar inte killar att man bokstavligt talat faktiskt inte känner saker vid brösten? De är bara klumpar av fett, de trycks ihop. Precis som en jättemjuk kudde". 

Flera kvinnor var snabba med att ge Moss support.

En skriver: "Mängden saker som jag har lagt i min bh någon gång och sedan glömt bort är förvånande. Det är lättare gjort än man tror". 

En annan skriver: "En gång letade jag efter min telefon i 10 minuter, sedan insåg jag att jag lagt den innanför min bh". 

Hade du tyckt att det här var pinsamt om det hände dig?
Tack för din röst!
Kommentera (1)
Kopiera länk
Dela