Måndag 2 Aug
Stockholm

Flygpassagerare i blodigt slagsmål – för att någon tog av sig skorna

Ryanair. Slagsmål.
Ett bråk urartade på ett Ryanairflyg. Foto: Shutterstock, Twitter / Skärmavbild (Montage)

Två män hamnade i ett blodigt bråk på ett Ryanairflyg till Teneriffa. De två männen rök ihop efter att en passagerare tog av sig skorna.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Ett våldsamt bråk bröt ut mellan två män på ett Ryanairflyg under en resa från Glasgow, Skottland till Teneriffa. Bråket ska ha börjat på grund av att en passagerare tagit av sig sina skor. 

Det hela slutade i ett blodigt slagsmål, som lämnade båda männen skadade, enligt Daily Mail. 

Flickvännen gick barfota till toaletten

Det var när en kvinnlig passagerare promenerade barfota till toaletten, som en full manlig passagerare ifrågasatte henne. Han menade att det fanns en risk att någon skulle kunna trampa på hennes tår när hon inte hade skor på sig.  

Diskussionen hettade till och kvinnans pojkvän motsatte sig mannen. Det hela lugnade sig i stunden, men blossade upp igen efter att flyget hade landat. 

Passagerare och flygpersonal försökte sära på männen

Denna gången ska bråket ha blivit fysiskt, och lämnat båda män skadade och blodiga. 

Mellan det att den första diskussionen ägde rum, och slagsmålet började, ska båda männen ha hunnit få i sig alkohol, enligt Daily Mail

– Besättningen på flyget från Glasgow Prestwick till Teneriffa begärde polisassistans vid ankomsten efter att två passagerare betet sig opassande under resan. Flygplanet landade som planerat vid sin destination och polisen fängslade två personer, sade en talesperson för Ryan Air om händelsen till The Scottish Sun

Del av bråket fångades på film av en passagerare. Se den i videospelaren ovan. 

Kommentera
Kopiera länk
Dela