Blåljus, misstänkte mannen
Man misstänks ha haft sex med sin katt - Foto: Johan Nilsson/TT, Maricopa County Sheriff’s Office

40-åring gripen – misstänks för att ha haft sex med sin katt

När polisen kom till en lägenhet i Arizona, USA, fann de en man stå naken i sitt badrum med en katt intill könsorganet. Mannen greps och anklagas nu för flera brott, bland annat tidelag.


Polisen i Arizona, USA, fick göra ett tillslag mot en lägenhet efter att de fått in samtal av en annan boende i lägenhetshuset. Detta då personen hört hur en katt jamat i panik och att en man skrikit att "en katt satt fast på hans penis". 

När polisen kom till lägenheten fann de 40-årige Michael Navage stå naken i sitt badrum med en katt inlindad i en handduk intill könet, rapporterar brittiska Metro. 

Duschade med katten 

För polisen berättade Navage att han duschat med katten och använde handduken för att torka den. Men ett vittne hävdar istället att denne hört Navage skrika skällsord åt katten och att hen hört flera ljud från lägenheten där det lät som om katten plågades. Det ska ha låtit som att katten var skadad. 

Navage greps för att ha haft sex med katten. Själv hävdar han att det hade varit omöjligt och därför aldrig har hänt. Enligt brittiska Metro ska han ha berättat för poliserna att han älskade djuret och varit kattens ägare sedan denna var en kattunge. 

Skador i underlivet 

Katten togs om hand och undersöktes av veterinär som konstaterade att katten hade skador i underlivet, liksom ytliga sår. Dessutom visade röntgen att katten tidigare lidit av revbens- och bäckenskador. 

Anklagas för flera brott 

Navage står nu bland annat anklagad för tidelag och djurmisshandel. Han anklagas också för innehav av droger och förfalskning. Detta efter att han förfalskat en räkning samt att man hittat metamfetamin och tillbehör i hans tillhörigheter, rapporterar Metro

Han ska ställas inför domstol måndagen den första april. 

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!