Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Ellies upptäckt på planet gjorde henne livrädd

- 12/04/2019, 08:07

När 18-åriga Ellie skulle kolla under sätet efter flygresan fick hon en mörk överraskning. Det visade sig att den korta resan hade kunnat sluta med en fruktansvärd katastrof.

18-årige Ellie Evans från Storbritannien har varit flygrädd hela sitt liv. Och nu lär det bli ännu värre. 

Efter en flygning från Prag till London har en skrämmande bild tagen av den engelska kvinnan spridits över hela världen. 

"När jag flög från Prag till London den 16 mars saknade mitt säte flytväst. Det här gjorde min flygrädsla ännu värre, och jag känner mig mycket obekväm", skriver en upprörd Ellie på Twitter, där hon har en video smo visar sätet och en tom flytvästficka. 

Ryanair
Flytvästen saknades i fickan

Flygresan hade alltså kunnat sluta i en fruktansvärd katastrof, med tanke på att resan från Tjeckien till Storbritannien går över Nordsjön – som inte direkt är varm i mars. 

En nödsituation där planet hade tvingats nödlanda på vatten hade alltså kunnat få ödesdigra följder.

Men när Ellie sa till personalen fick hon ett minst sagt kyligt svar tillbaka. 

– De bara sa att de skulle se till att sätta dit en, säger 18-årige mjukvarutestaren Ellie till The Sun, och menar att det var tur att hennes partner var där och kunde lugna ner henne. 

Nyheter24 söker Ryanair.

MER: Det här säger piloter när de vet att planet kommer krascha