Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

6-årig flicka död – sköts ihjäl av sin egen lillebror

- 15/04/2019, 21:12

En fruktansvärd händelse har inträffat i Georgia i USA. En 4-årig pojke har skjutit sin egen syster efter att ha kommit över ett vapen.

En hemsk tragedi skakar nu Paulding County i Georgia i sydöstra USA, efter att en liten flicka dött efter två dagars kamp på sjukhuset i Atlanta. 

Enligt CNN sköts 6-åriga Millie Drew Kelly i huvudet av sin egen lillebror. 

Det var i förra veckan som barnen åkte i familjebilen tillsammans med sin mamma som händelsen ägde rum. Mamman lämnade bilen för att undersöka ett motorfel när pojken sträckte sig efter en pistol som låg laddad mellan framsätena. 

Av misstag avfyrade den 4-årige pojken vapnet och sköt sin storasyster i huvudet. Två dagar senare dog flickan av sina skador, skriver CNN. 

– Vi hoppas att Gud sätter sina helande händer kring familjen i denna svåra tid, säger sheriffen i Paulding Country, Gary Gulledge i ett uttalande. 

I delstaten Georgia behöver man inget tillstånd för att ha vapen i sin bil, men polisen vädjar nu att man åtminstone ska se till att små barn inte kan komma åt ett laddat vapen. 

– Vi vill påminna alla att ha vapen oladdade och säkrade på platser där barn inte kan nå dem, säger sheriff Gulledge i ett uttalande, enligt CNN