Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mamma kokade levande hundvalpar – när hennes barn såg på

- 26/06/2019, 14:30

En kvinna, mamma till 15 barn, står anklagad för många brott. Bland annat har hon torterat sina barn samt tvingat de att se på när hon kokade familjens hundvalpar på spis.

Det här är ett hemskt fall – flera fall faktiskt. 

Huvudpersonen heter Martha Crouch, en 53-årig kvinna från New Mexico, USA, och mamma till 15 (!) barn. Hon greps i måndags och står nu anklagad för flera brott, bland annat för barnmisshandel och djurplågeri, rapporterar flera medier, bland annat New York Post. 

Kokade hundvalpar framför sina barn 

Och mycket har kommit fram under förhör. I förhörsprotokollet står det bland annat att när familjens hund fått barn tog Martha Crouch "alla hundvalpar och la dem i en stor kastrull med vatten och kokade dem, samtidigt som alla barn såg på". 

Samma dag ska även mamman ha skjutit ihjäl familjens hund Pip

Tvingade sitt barn sitta fast i "tjockis-kedja"

Men det tar inte slut där. Sammanlagt har flera hundratals sidor av klagomål skickats in från socialtjänstemän i flera amerikanska stater. De riktar skarp kritik mot Crouch och hennes man Timothy

Bland annat framkommer det att en del av barnen inte gått i skolan eller fått tillräckligt med mat. Dessutom ska mamman ha gjort ytterligare fruktansvärda saker mot de äldre tonårsdöttrarna. 

När en av döttrarna var 14 år berättade hon för mamman att hon var gravid, men det kunde mamman inte acceptera. Hon slog och sparkade sin dotter i magen till hon fick missfall. 

Dessutom ska hon ha tvingat en annan dotter att sitta fastkedjad i tre år eftersom hon tyckte att dottern var överviktig, rapporterar New York Post