Penis
Mannen hade sex – då gick hans penis av - Foto: Pixabay

Mannen hade sex – då gick hans penis av: "Jag blev livrädd"

Aj, aj, aj – det är bara förnamnet för det som hände med en 48-årig man när han hade sex med sin flickvän. Mitt under den heta sexakten gick hans penis av.


Händelsen inträffade strax innan jul i fjol. När Sean Marsden, 48, och hans flickvän låg med varandra hördes ett knak från Marsdens penis. Ett ljud som följdes av en olidlig smärta. 

– Smärtan var olidlig, den var verkligen grov och kom i vågor. Jag kunde faktiskt se att den (red anm. penisen) var av, säger han till New York Post.  

Snabbt började penisen att fyllas med blod och svullna upp, Marsden beskriver det själv som "att den aldrig skulle sluta att växa". Storleken motsvarade en vinflaska, något som skrämde honom till döds. 

Fick inte ha sex på flera veckor 

Marsden färdades med ambulans till sjukhuset där kirurger reparerade hans penisfraktur, alltså den vita kapseln av bindväv (tunica albuginea) som bland annat upprätthåller en erektion. 

När han lämnade sjukhuset dagen efter fick han strikta instruktioner att inte ha samlag på flera veckor, något som Marsden inte kunde följa. 

Sexlusten tog över

Med en stor sexbegäran dröjde det inte länge förrän han och flickvännen hade sex igen. Redan tre veckor efter frakturen gick det hett till. Ett glädjande besked för båda parter, då de inte trodde att Marsden skulle kunna ha sex igen. 

Han berättar för New York Post att han "inte kunde vänta med att ha sex igen".

Trots läkarnas strikta instruktioner om att Marsden skulle vänta flera veckor med sex gick det bra, dock kände han en del smärtor. Inför framtiden kommer han vara mycket försiktigare, även om han fortfarande kommer ha mycket sex.

– Jag kommer definitivt att vara mer försiktig i framtiden. Vi måste vara mer försiktiga eftersom jag inte har råd att det ska hända igen, säger han till New York Post

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Känner du någon som varit med om detta?
Tack för din röst!