Flytningar, vagina, parfym
Shan använder sina flytningar som parfym: "Män flockas till mig" - Foto: Shan Boodram/Instagram

Shan använder sina flytningar som parfym: "Män flockas till mig"

Har du tänkt tanken att ersätta din parfym mot dina egna flytningar? Inte? Då bör du göra det, i alla fall om du vill att män ska dras till dig. Det menar sexologen Shan Boodram, som själv använt sina egna flytningar i tio år för att locka till sig män.


Det finns en hel del olika parfymmärken idag, både exklusiva som lämnar hål i plånboken och billigare som är mer skonsamma mot ekonomin. Däremot har alla parfymer ett gemensamt syfte – att du ska dofta gott när du använder den. 

Frågan är hur billig kan en parfym egentligen bli? Helt gratis. Detta svar får du i alla fall om du frågar sexologen Shan Boodram. Hon brukar nämligen använda sina egna vaginala flytningar som parfym när hon går ut och festar på kvällarna – något som enligt henne gör att "män flockas till henne", rapporterar Mirror

Större dragningskraft vid ägglossning 

Det är i hennes nya bok "The Game of Desire" som sexologen Boodram bland annat delar med sig av sina egna "parfymtips". Hon skriver att flytningarna, speciellt vid ägglossning, är bäst att använda, men att man egentligen alltid kan ta lite på kroppen för att få en boost av självförtroende och fler mäns uppmärksamhet.

Här ska du använda "parfymen"

De perfekta ställena att "parfymera" sig med flytningarna är på halsen, nyckelbenet och handleden, skriver hon. Det ger verkligen resultat. Shan Boodram hävdar att hon använt flytningar som parfym "otaliga gånger" under de senaste tio åren men att hon fått olika resultat varje gång. 

– Ibland flockas människor till mig, ibland märker jag ingen skillnad, skriver hon i boken.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Kan du tänka dig använda flytningar på kroppen i stället för parfym?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Se upp i backen – lavinfara under långfredag

Bolsonaro vill ha tillbaka passet

1 timme sedan
Brasiliens förre president Javier Bolsonaro, som utreds för kupplaner, har bett landets högsta domstol om att tillfälligt få tillbaka sitt beslagtagna pass för att besöka Israel, uppger hans advokat.

Skott mot bostad i Örgryte

2 timmar sedan
En bostad besköts i Örgryte i Göteborg på skärtorsdagskvällen.

Raketer mot Israel efter dödlig attack i Libanon

igår 23:08
Den Hamasallierade shiamilisen Hizbollah har avfyrat raketer med tunga stridsspetsar mot städer i norra Israel – för första gången uttryckligen mot civila mål.

Polisen rapporterar om misshandel, Kristianstad

igår 22:49
"Man misshandlad av ett flertal personer", skriver polisen på sin hemsida.

Kavli vill ta större klimatansvar – ska minska utsläppen: “En tuff resa”

igår 22:30
Livsmedelskoncern Kavli vill ta ett större ansvar för miljön har därför satt upp egna klimatmål. Målen bygger på en noggrann analys av verksamhetens klimatpåverkan.