Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Filmade när han slickade saker i butik åtalas för "terrorhot"

- 25/03/2020, 19:59

26-åringen filmade sig själv när han slickade på varorna medan han sa "vem är rädd för coronaviruset?". Anmälningarna regnade in och nu åtalas han.

26-åriga Cody Pfister filmade sig själv när han i en Walmart-butik i Warrenton, USA, gick runt och slickade på varor samtidigt som han sa "vem är rädd för coronaviruset?". Exakt hur det såg ser du i videon ovan. 

Han la sedan ut videon på bland annat Twitter där den spreds snabbt. Människor över hela världen såg videon och blev förärade, skriver Mirror. 

Cody Pfister
Cody Pfister filmade sig själv när han slickade på varor. Bildkälla: Twitter/Cody Pfister

Anmälningarna till poliskontoret i Warrenton strömmade in och snart kunde polisen bekräfta att Cody bodde i närheten och hade blivit omhändertagen. 

Åtalas för "terrorhot"

"Vi tar klagomålen mycket seriöst och vill tacka alla som anmält den här videon" ska polisen skrivit i ett uttalande, uppger Mirror

Cody Pfister
Cody Pfister åtalas nu för "terrorhot". Bildkälla: WARREN COUNTY POLICE

Det Cody Pfister åtalas för är "terrorhot" vilket innebär att han uttalat ett hot om att begå ett våldsamt brott eller ot om att skada en annan människa kroppsligt.