Fredag 1 Jul
Stockholm

Polisens brev till Madeleine McCanns föräldrar: ”Hon blev mördad”

Polisen har nu valt att skriva ett brev till Madeleine McCanns föräldrar där de bekräftar att hon inte längre befinner sig i livet.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Den 3 maj 2007 så försvann den då 3-åriga brittiska flickan Madeleine McCann från ett hotellrum i Portugal där hon var på semester med sin mamma och pappa. 

Sedan dess har polisen förgäves försökt att utreda vad som har hänt med Madeleine. Under årens lopp har det funnits flera olika teorier, ledtrådar och spår kring Madeleines försvinnande. 

Men varje gång det har känts som att fallet är nära att lösas så har utredarna varit tillbaka på ruta ett igen.

Madeleine McCanns föräldrar Kate och Gerry, 2012 (AP Photo/Sang Tan, File)

Nu – 13 år efter försvinnandet – så kan tyska åklagare vara nära att lösa fallet. En tysk 43-årig pedofil är misstänkt och utreds nu för mordet på Madeleine McCann. 

I den här husbilen bodde den tyske pedofilen som nu är misstänkt för att ha dödat Madeleine McCann. Bildkälla: Stella Pictures.

– Det allmänna åklagarkontoret i Braunschweig utreder en 43-årig tysk medborgare, misstänkt för mord. Av detta kan ni förstå att vi antar att flickan är död, berättade statsåklagaren Hans Christian Wolters för drygt en månad sedan. 

Polisen ska även ha kunnat fastslå den metod som användes för att döda Madeleine. Ingen kropp har någonsin hittats, skriver The Sun.

"Hon är död"

Nu har Hans Christian Wolters skrivit ett brev till föräldrarna där han bekräftar att Madeleine är död, rapporterar Mirror.

Han skriver dock inte hur han vet det,

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.