Bilden föreställer inte skelettet som hittades i dödsboet.
Bilden föreställer inte skelettet som hittades i dödsboet. - Foto: United Archives/Stella Pictures och James Anderson/Stella Pictures

Familjen städade pappans dödsbo – hittade mänskligt skelett

När anhöriga till en avliden man rensade ur hans dödsbo i amerikanska Maine gjorde de en minst sagt omskakande upptäckt. I ett utrymme hittade de nämligen mänskliga kvarlevor i form av skelett.


Det var i lördagseftermiddag som polisen i Casco, Maine, fick in ett larm från en person som hittat mänskligt skelett i sin pappas dödsbo. 

Enligt ett pressmeddelande från polisen ska de anhöriga ha hittat kvarlevorna i ett uthus när de rensade ur mannens hem.

Polisen försöker identifiera kvarlevorna

Nu genomförs en rättsmedicinsk undersökning för att identifiera vem skelettet tillhör och för att fastställa hur länge skelettet kan ha legat i hemmet.

Foto: James Anderson/Stella Pictures

– Den rättsmedicinska avdelningen inledde en post mortem-undersökning av kvarlevorna under söndagsmorgonen, säger polisen Shannon Moss och fortsätter:

– Ytterligare tester och undersökningar kommer sannolikt att genomföras under de kommande veckorna.

Dödsboet ska ha tillhört en 82-årig man som avlidit tidigare i år. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

USA: Vapen förstörda i Jemen

SAS kan få böta – passagerare saknade covidtest

Flygbolaget SAS kan få böta i Danmark för att ha brutit mot reglerna under coronapandemin.

Örebro bötfäller sig själv efter bygglovsmiss

1 timme sedan
Bygg- och miljönämnden i Örebro bötfäller markplanerings- och exploateringsnämnden i samma kommun efter att man missat att ett tillfälligt bygglov för en parkeringsplats gått ut, skriver Nerikes Allehanda.

Nvidia presenterar ny AI-processor

2 timmar sedan
Amerikanska chiptillverkaren Nvidia presenterar en ny processor som vd Jensen Huang hoppas ska stärka bolagets dominans inom AI-hajpen, som redan gjort bolaget till världens tredje högst värderade börsbolag.

Aggressiv björn lös i Slovakien – fem skadade

igår 23:12
En slovakisk turiststad har utlyst undantagstillstånd efter att fem personer skadats i en björnattack. Bland de skadade finns ett barn.

Polisen rapporterar om rattfylleri, Skellefteå

igår 22:38
"Man misstänks för rattfylleri under påverkan av narkotika.", skriver polisen på sin hemsida.