Linn Ahlborg: "Rösta inte på SD"

Det var på sin Instagram som Linn Ahlborg gjorde sitt politiska statement.


Linn Ahlborg, 18, är en av Sveriges absolut största Youtubestjärnor. Med ett Youtubekonto där hon har 395 000 prenumeranter och en trogen fanskara har hon redan vid 18 års ålder skapat sig ett imperium. Och hon är idag ett ansikte som många känner igen. 

Linn hamnade nyligen på 2:a placeringen på Nyheter24:s lista över Sveriges 100 mäktigaste. Detta då hon har ett otroligt stort inflytande på sina följare. Det är då mycket tacksamt när en profil som Linn gör politiska statements inför valet. 

Linn fick frågan vad hon ska rösta på i valet. Hon gjorde då ett politiskt statement. Bildkälla: Linn Ahlborg Instagram

Linn hakade på trenden som synts till på Instagram där kända profiler och vanligt folk låter sina följare att fråga dem saker som kan vara allt mellan himmel och jord. 

Hon fick då frågan vad hon ska rösta på i valet. 

"Inte SD iallafall", svarade hon. Hon mottog då frågan "Varför inte SD?" varpå hon svarade:

"Varför SD?"

Linn hakade på trenden som synts till på Instagram där kända profiler och vanligt folk låter sina följare att fråga dem saker som kan vara allt mellan himmel och jord. Bildkälla: Linn Ahlborg Instagram
När hon får frågan "Varför inte SD?" Svarar hon "Varför SD?"

Fler Youtubeprofiler som tagit avstånd från SD är bland andra Bianca Ingrosso, Alice Stenlöf, Felicia Aveklew, och Amir Akrouti

Mer:

Rebecca och Fiona körde kupp mot SD i direktsändning

Det var i säsongpremiären av TV4:s program "Sommarkrysset" som Rebecca och Fiona kuppade mot Sverigedemokraterna. Något som dj-duon nu har fått mycket hat för. 

Under deras framträdande kunde man läsa "Fuck SD" på bakgrundsdansarnas rosa tröjor, en kupp som Rebecca Scheja och Fiona FizPatrick gjorde utan TV4:s godkännande, skriver Aftonbladet. 

Alice & Bianca: "Det är så mycket i SD:s politik som är så j*vla sjukt"

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Hooja kommenterar älgvandringen

igår 21:52

Ännu en VM-hjälte fick lämna "Masked singer"

igår 21:26
Halvvägs in i säsongen av "Masked singer" har panelen hittills endast lyckats skrapa ihop ett enda poäng. Den tilldelades Måns Zelmerlöw som prickade in VM 94-hjälten Tomas Brolin i det allra första programmet.

Därför är "Gift vid första ögonkastet"-deltagarna så unga i år

igår 19:54
Årets säsong av "Gift vid första ögonkastet" är i full gång och många har reagerat på den unga deltagarskaran. Nyheter24 frågade produktionen varför de medverkande är så unga i år.

Elvabarnsmamman Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez är gravid: "Virvelvind av känslor"

igår 18:14
Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez förlorade hastigt sin näst äldsta dotter förra året. Nu är hon gravid igen med sitt tolfte barn. "Glada för detta lilla hopp om ljus", skriver hon på Instagram.

Nas kommer till Sverige

igår 17:00
Den amerikanske rapparen Nas ger sig ut på Europaturné för att fira 30-årsjubileet av albumet "Illmatic". Efter turnépremiären i Helsingfors i höst kommer han till Stockholm 24 oktober. Nas ska framföra sitt album i dess helhet. Sitt jubileum firar han också genom att släppa en ny låt: "Define my namne".

Prinsessan Sofia hyllas för vågade draget: "Det är lekfullt"

igår 16:22
Prinsessan Sofia och prins Carl Philip tycks ha siktet inställt på att ta Europa – och kanske världen – med storm...