Meghan Markle och Kate Middleton på Wimbledon.
Meghan Markle får oväntat stöd av Kate Middleton. - Foto: Chris Jackson/AP/TT Bild, Tim Ireland/AP/TT Bild. Bilden är ett montage.

Meghan Markles panik: "Nära ett sammanbrott"

Att vara nygift med en riktig prins är något som få ens vågar drömma om. Det blev verklighet för Meghan Markle när hon gifte sig med prins Harry. Men den första tiden som gift är allt annat än smärtfri.


Meghan Markle, 36, har inte haft det lätt sedan hon den 19 maj 2018 gifte sig med Prins Harry, 33, och därmed blev hertiginna av Sussex. 

Det som skulle bli den lyckligaste tiden i hennes liv har istället solkats ner av hennes egen pappa, Thomas Markle, 74. 

Thomas har gjort flera betalda intervjuer där han har sålt ut sin dotter, och även andra släktingar till Meghan har gjort allt för att smutsa ner hennes namn och rykte i tidningarna. 

Meghans halvsyster Samantha, som Meghan inte har haft kontakt med på flera år, har riktat skarpa ord mot Meghan. 

I ett inlägg på Twitter skrev bland annat Samantha att det skulle vara Meghans fel om deras pappa Thomas, som har opererats för hjärtfel, skulle dö. 

Meghan Markle med sin pappa Thomas Markle. Bildkälla: Instagram.


Allt drama kring Meghans familj har legat som ett tungt ok över hennes axlar, och bakom stängda dörrar så har Meghan tappat tålamodet och är "nära ett sammanbrott".

Men Meghan har fått stöd från oväntat håll – nämligen från prins Williams hustru Kate Middleton, som är hertiginna av Cambridge. 

Hovreportern Katie Nicholl skriver i det ansedda magasinet Vanity Fair att Meghan ser Kate som en riktig klippa och stöttepelare i sitt nya liv i den brittiska kungafamiljen.

Prins Harry är även han lättad över att Meghan och Kate har funnit varandra.

Kate Middleton och Meghan Markle har blivit goda vänner. Bildkälla: Andrew Couldridge/AP/TT Bild

Kate och Meghan har verkligen funnit varandra, och tidigare i juli fotograferades de nya väninnorna när de tittade på tennisturneringen i Wimbledon. 

En källa berättar för Daily Mail att Kate är väl medveten om att den nyblivna kungligheten Meghan går igenom en tuff tid nu, och Kate ser till att att ta hand om Meghan lite extra. 

– Kate har ansträngt sig lite extra för att vara snäll mot Meghan och att inkludera henne. De är ganska olika som personer men de kommer överens bra, säger källan till Daily Mail. 

De nya bästisarna Meghan och Kate har funnit sin vänskap i deras gemensamma intresse för hundar, tennis och mode. 

En gång i veckan bjuder Kate över Meghan på te och de pratar även i telefon en gång i veckan, och enligt källan känner Kate stor empati med Meghan och hennes familjeproblem.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Följer du paret?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Molly Sandén sjunger på Grammisgalan

Lugnt hobbitliv utlovas i nytt spel

Att hobbitar är ett stillsamt folk som egentligen skyr allt vad riskfyllda äventyr heter vet alla som bläddrat några sidor i något av Tolkiens verk.

Populära SVT-serien läggs ner: "Det är tråkigt att ta farväl"

Den fjortonde säsongen blir den sista. Efter det så läggs nämligen succéserien Ett fall för Vera på SVT ner. – Det är tråkigt att behöva ta farväl, men jag är så stolt över vad vi har åstadkommit de senaste 14 åren, säger skådespelaren Brenda Blethyn.

Strömmer i säkerhetsmöten inför Eurovision

2 timmar sedan
Den höga terrorhotsnivån i Sverige och en orolig omvärld gör Eurovision utsatt. Justitieminister Gunnar Strömmer (M) har regelbundet möten med Säpo och polisen inför arrangemanget.

Irländska artister vill se Eurovisionbojkott

igår 22:56
Hundratals irländska artister uppmanar Irlands deltagare i Eurovision, Bambie Thug, att bojkotta tävlingen. Detta eftersom Israel tillåts ställa upp.

SVT:s “Gift vid första ögonkastet” plockas ner

igår 22:54
Under måndagskvällen drabbades SVT Play av tekniska problem och tredje avsnittet av “Gift vid första ögonkastet” gick inte att spela upp. Man valde därför att plocka bort avsnittet tillfälligt.