Travis Scott kysser Kylie Jenner på röda mattan.
Idag släpper Travis Scott albumet "Astroworld" där han rappar om Kylie Jenner. - Foto: Instagram/kyliejenner, Evan Agostini/AP/TT Bild. Bilden är ett montage.

Travis Scotts hemliga budskap till Kylie Jenner på Astroworld

Idag släpper rapstjärnan Travis Scott sitt efterlängtade album "Astroworld". Och den som lyssnar noga kan i låten "Stargazing" höra hans hyllning till flickvännen Kylie Jenner.


Rapstjärnan Travis Scott, 26, och sminkdrottningen Kylie Jenner, 20, blev lyckliga föräldrar till sin dotter Stormi Webster den 1 februari 2018. 

Kärleken mellan Travis och Kylie verkar starkare än någonsin – i en intervju med GQ berättade paret om hur de träffades för första gången på Coachella i april 2017 och Kylie avslöjade dessutom att hon blev gravid efter bara en månad.

Kylie Jenner och Travis Scott på Coachella i april 2017. Bildkälla: Instagram/kyliejenner

– Coachella var ett av de första stoppen på Travis turné. Han sa "Jag ska fortsätta min turné nu – vad vill vi göra med det här?". Eftersom vi uppenbarligen gillade varandra. Jag sa bara "Jag antar att jag följer med dig". Jag bara hoppade på turnébussen. Och sedan åkte vi iväg mot solnedgången. Jag gjorde hela turnén med honom, berättade Kylie för GQ.  

Och Travis är även han romantiskt lagd. Idag släpps hans album "Astroworld" och på en av låtarna så hyllar Travis sin flickvän Kylie. 

I låten "Stargazing" så sjunger han om hur han tidigare alltid var hög på lean (receptbelagd morfinbaserad hostmedicin blandat med Sprite, reds. anm) – men att sedan Kylie kom och räddade honom. 

Travis Scott hyllar flickvännen Kylie Jenner. Bildkälla: Instagram/kyliejenner

Så här lyder några av textraderna som handlar om Kylie, skriver Hollywoodlife. 

“I was always high up on the lean (yeah, yeah)
Then this girl came here to save my life
Look up to the sky, down on my knees (straight up)
Out of nowhere, you came here to stay the night”

Sedan blir det lite grövre så att säga – då börjar han rappa om sitt sexliv med Kylie.

“But she know my baby mama is a trophy
She be throwing up them B’s feel like we both bleed
She keep my dick jumpin up, feel like I’m Moby
I’m way too gold for this beef, feel like I’m Kobe”

Det här är inte första gången som Kylie blir omnämnd av sina partners. När Kylie tidigare var ihop med rapstjärnan Tyga så gjorde han låten "$timulated” där han rappade om sitt sexliv med Kylie. 

Låten möttes av skarp kritik då Tyga och Kylie började dejta när hon var 17 år gammal. 

I USA är du inte byxmyndig förrän du är 18 år – så Tygas textrader kändes långt ifrån okej:

"They say she young
She should have waited
She a big girl, dawg, when she stimulated"

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Polisen inför ESC: "Säkerheten är väldigt stor"

Nytt bakslag för Eurovisionveckan i Malmö

2 timmar sedan
Det är inte bara artister som hoppar av Eurovisionveckan i Malmö. Nu står det klart att Moriska paviljongen, som skulle hysa Euro Fan Café för tillresta Eurovision-fans, också drar sig ur.

Veckans film och serier – Gosling som stuntman

3 timmar sedan
Ryan Gosling är avdankad stuntman i "The fall guy" och i "A man in full" spelar Jeff Daniels en företagsledare på fallrepet. Här är veckans filmer och serier.

Céline Dion om svåra sjukdomen: "Hoppas på ett mirakel"

idag 02:42
Den kanadensiska megastjärnan Céline Dion, som i fjol tvingades ställa in sin världsturné sedan hon drabbats av den ovanliga neurologiska sjukdomen stiff person syndrome, har för första gången sedan sjukdomsbeskedet givit en intervju.

Förlustaffären: Nu har lyxvillan från SVT:s “Husdrömmar” sålts

igår 21:37
Nu har har den omtalade lyxvillan från SVT:s “Husdrömmar” sålts. Huset är byggt med hjälp av en feng shui-expert och kostade 14 miljoner. Men det blev en riktig förlustaffär när paret sålde villan på Värmdö.

Aboriginer får tillbaka spjut – efter 250 år

igår 20:50
Fyra aboriginska spjut som togs från Australien till England av den brittiske upptäcktsresanden James Cook och hans besättning 1770 har återlämnats till Australiens urbefolkning.