Jonna Lundell är gravid – i oktober föder hon.
Jonna Lundell börjar förbereda sig inför sin förlossning. - Foto: Magnus Hjalmarson Neideman/TT Bild, Instagram/sessano. Bilden är ett montage.

Jonna Lundell avslöjar sina krav inför förlossningen

I oktober är det äntligen dags! Då är nämligen födseln beräknad för Jonna och Joakim Lundells dotter. Och Jonna Lundell förbereder sig nu för fullt inför den stora dagen.


I oktober är det dags för Jonna Lundell, 24, och Joakim Lundell, 32, att bli föräldrar för första gången. 

Youtubeparet har tidigare berättat de ska få en dotter, och de har redan bestämt ett namn – hon kommer att döpas till Lunabelle.

Och för Jonna är förberedelserna i full gång – hon har nu börjat skissa på sitt förlossningsbrev. 

I ett förlossningsbrev så skriver den gravida kvinnan ner sina önskemål inför förlossningen, och sedan lämnas brevet in till personalen på förlossningsavdelningen.

Jonna Lundell är gravid. Hon beräknas föda i oktober. Bildkälla: Instagram/sessano

I sin blogg berättar nu Jonna om sina tankar kring den stora dagen – och om sina rädslor. Jonna skriver att hon är väldigt känslig för kroppsvätskor, och att hon har svårt att kolla på filmer där folk föder eller opereras.

Ett krav Jonna har är att hennes bebis ska tvättas eller torkas innan Jonna får upp dottern till bröstet.

"Jag tror som sagt inte att man tänker på vad bebisen är inkletad i i just den stunden men jag vill heller inte få chansen att kunna tänka det så därför vill jag vara på den säkra sidan", skriver Jonna.

Jonna Lundell blir snart mamma! <3>

Jonna är även extremt äcklad av navelsträngar och moderkakor.

"Och då menar jag verkligen att jag nästan gråter bara jag skriver om det här", skriver hon och berättar att hon nästan håller på att svimma bara av tanken på sin fobi.

Men som tur är så kommer Joakim vara med på förlossningen – och han kommer att klippa navelsträngen. Ja, om han inte svimmar då såklart. 

"Jocke har iallafall sagt att han önskar att få klippa navelsträngen så det ska jag skriva med också tänkte jag, men jag vet inte om han kommer att våga när det väl gäller, jag har faktiskt ingen aning om hur känslig han är för sånt men troligen så svimmar jag iallafall före honom haha!", avslutar Jonna sitt inlägg.

Joakim och Jonna Lundell ska döpa sin dotter till Lunabelle. Bildkälla: Instagram/sessano


/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Har du också någon fobi?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

idag 15:42

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

idag 14:55
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

idag 14:12
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

idag 13:24
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.

Harvard tar bort bok med människoskinn

idag 13:06
Harvards universitetsbibliotek har bestämt sig för att ta bort omslaget på en bok som länge varit omstridd – eftersom pärmen är gjord av en människas hud, skriver New York Times. 1800-talsboken av Arsène Houssaye handlar om människans själ, och har titeln “Des destinées de l’ame".

Malin Ullgren: Otrohet är överdrivet laddat

idag 12:02
Hon skrev essäer om otrohetsromaner – men började själv skildra en förbjuden relation. Efter över 20 år som kritiker romandebuterar Malin Ullgren om jakten på en förhöjd livskänsla, som går via både litteraturen och lusten.