Meghan Markle och prins Harry bråkar mycket.
Meghan Markle och prins Harry har börjat bråka rejält – det nygifta paret tjafsar bland annat om Meghans familj och om Harrys man cave. - Foto: Chris Jackson/AP/TT Bild, Tolga Akmen/AP/TT Bild. Bilden är ett montage.

Meghan Markle och prins Harry i storbråk – hon lämnade landet

Smekmånaden är över för Meghan Markle och prins Harry. Nu avslöjas det att paret har haft flera stora bråk – och ett av bråken handlar om Harrys man cave.


Att vara gift med prins Harry, 33, är inte det enklaste för Meghan Markle, 37. Det var den 19 maj som paret lovade att älska varandra i nöd och lust – och sedan dess har de visat upp en lycklig fasad för omvärlden.

Men bakom stängda dörrar är det en helt annan verklighet som utspelar sig för Meghan och Harry. 

Efter att ha varit gifta i lite mer än tre månader så börjar nu bråken avlösa varandra. Den största anledningen till de upprivna känslorna stavas Meghans pappa, Thomas Markle.

Meghan Markle och prins Harry gifte sig den 19 maj. Men nu är det inte lika många lyckliga leenden för paret. Bildkälla: Gareth Fuller/AP/TT Bild

Thomas har varit allt annat än årets pappa sedan det stod klart att Meghan och Harry skulle gifta sig. 

Thomas har gjort flera betalda intervjuer där han har sålt ut sin dotter. Även andra släktingar till Meghan har gjort allt för att smutsa ner hennes namn och rykte i tidningarna. 

Meghans syster Samantha – som Meghan inte har haft kontakt med på flera år – har gått ut och riktat skarp kritik mot Meghan.

Allt för att få uppmärksamhet och tjäna pengar på Meghan.

Thomas kunde inte heller närvara på sin dotters bröllop – något han skyllde på en hjärtoperation. Kruxet är att han aldrig genomförde någon operation, utan bara använde det som ursäkt för att slippa gå på sin dotters bröllop.

Meghan Markle och prins Harry bråkar en hel del. Bildkälla: Toby Melville/AP/TT Bild

I en intervju sa Thomas att prins Harrys avlidna mamma prinsessan Diana "aldrig skulle acceptera hur kungafamiljen behandlar honom".

Den ansträngda relationen mellan Meghan och hennes pappa har nu börjat gå ut över äktenskapet med Harry.

– Meghan har skämts i flera veckor över sitt familjedrama. Till slut fick hon nog och kanaliserade sin frustration mot Harry. Meghan grät över hur instängd hon känner sig av de kungliga etikettreglerna, och Harry förklarade hur jobbigt det har varit för honom att hantera hennes familjs konstanta bråk i offentligheten, säger en källa till Ok! Magazine, via Hollywoodlife.

Men det är inte bara bråket mellan Meghan och hennes familj som är problemet. Meghan är även topp tunnor rasande över Harrys så kallade "man cave".

Meghan är upprörd över att prins Harry inte har gjort sig av med sin man cave. Bildkälla: Niall Carson/AP/TT Bild

I sin man cave har Harry ett par Xbox-spel, sportprylar, ölkylar, en stor biograf och elektriska massagestolar. Och Meghan har fått nog av grabbrummet i deras hem.

– I början sa inte Meghan något om hur mycket hon hatade hur grabbigt och smaklöst det var. Meghan hoppades att hon kunde få Harry att göra sig av med sin man cave och ge deras hem en mer klassisk makeover. Harry klagar redan över att han är en hunsad make, berättar källan vidare.

Meghan Markle fick nog och lämnade landet. Bildkälla: Toby Melville/AP/TT Bild

Alla bråk blev slutligen för mycket för Meghan, som flydde till sin tidigare hemstad Toronto för att få lite space.

– Hon bestämde sig för att flyga till Toronto för att träffa gamla vänner och rensa sitt huvud. Meghan hoppas att några dagar från Harry ska lätta på trycket, men det verkar som att smekmånadsfasen är över, avslutar källan.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Borde Harry få ha kvar sin man cave?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Falciani var "för tjock" – nu anställer företaget Bianca Ingrosso

Shirley Clamp till attack mot artistkollegorna: "För fasen"

1 timme sedan
Dotter, Medina och Titiyo är några av de artister som har valt att hoppa av Eurovision-festen i Malmö. Mello-veteranen Shirley Clamp har däremot inga planer på att ställa in sin spelning. I en ny intervju riktar hon nu en känga mot de artister som har valt att avbryta sin medverkan.

Hanna Friberg gripen i USA: "Saker hände"

1 timme sedan
Hanna Friberg har blivit gripen i USA tillsammans med vännen Stella Cocozza. Vännerna höll helt enkelt på att bli utslängda från landet.

Många avhopp från Eurovision i Malmö

2 timmar sedan
Mellan 15 till 20 procent av artisterna bokade till kringarrangemangen i samband med Eurovision i Malmö har hoppat av. Bland dessa finns Dotter och Titiyo – sammanlagt har nu ett 20-tal artister meddelat att det inte längre vill vara med, uppger Sveriges Radio P4 Malmöhus.

Kritikstorm mot killarna i Bachelorette – Sonjas svar: “Tycker inte om..."

2 timmar sedan
Årets säsong av ”Bachelorette” fortsätter att skapa stor diskussion och många ställer sig kritiska till killarnas beteende. För Nyheter24 berättar Sonja Livbom om sina känslor kring det hela.

Sofia Ståhl utreds av läkare – vädjar till följarna

3 timmar sedan
Det är på sin blogg som Sofia Ståhl bryter tystnaden om sina hälsoproblem. Hon säger även att hon under sin utredning "tagit saken i egna händer".