Många kända ansiktet har valt att engagera sig och uttalar sig nu hejvilt på sina sociala medier om vad de kommer att välja att rösta på.
Många kända ansiktet har valt att engagera sig och uttalar sig nu hejvilt på sina sociala medier om vad de kommer att välja att rösta på.

Anna Anka: "Sverigedemokraterna hade varit nyttigt för svenska folket"

Anna Anka bor för tillfället i USA, men under sitt besök i Sverige uttalade hon sig lite om sina politiska åsikter gällande Sverige.


Det viner kalla valvindar över hela landet och ikväll avgörs Riksdagsvalet 2018. Överallt diskuteras valet och det diskuterad högt och lågt. 

Många kända ansiktet har valt att engagera sig och uttalar sig nu hejvilt på sina sociala medier om vad de kommer att välja att rösta på. Bianca Ingrosso, Isabella Löwengrip, Sigge Eklund och Bingo Rimér är bara några av Sveriges kändiselit som uttalat sig om kvällens val. 

En annan som nyligen gjort comeback i rutan är ingen mindre än Anna Anka

Anna Anka bor för tillfället i LA men valde i en intervju med Aftonbladet att uttala sig om det politiska läget i Sverige. Bildkälla: Stella Pictures

Anna som bor i Los Angeles är aktuell med en ny säsong av Svenska Hollywoodfruar och har redan efter första avsnittet skapat store rubriker. Och varför tagga ned såhär i valtider?

I en intervju med Aftonbladet har Anna i ett uttalande sagt att hon anser att SD skulle vara nyttigt för Sverige. 

– Jag tror att Sverigedemokraterna hade varit nyttigt för svenska folket. Jag tror att de kan stå för de politiska ändringarna som behöver ske i landet, sa hon i intervjun. 

Hollywoodfrun är dock inte ensam om att tala positivt om Sverigedemokraterna. Paulina "Paow" Danielsson har de senaste veckorna kampanjat med partiets ungdomsförbund och sets umgås flitigt med SD-toppen Tobias Andersson

Mer om det kan du läsa här.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Kommer du/har du röstat på Sverigedemokraterna?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Därför känner du igen Hela kändis-Sverige bakar-Pablos röst

igår 23:21

Allman Brothers-grundare död

igår 18:28
Dickey Betts, en av grundarna till rockgruppen The Allman Brothers Band, är död, meddelar familjen på Instagram. Han blev 80 år.

Taylor Swifts nya album – "hon leker med oss"

igår 16:42
Världens nu största popartist släpper 16 nya låtar och en video – om vad? Låttitlarna ger tydliga signaler om slutet på en kärleksrelation. Själva musiken är svårare att ringa in i förväg.

Judisk konferens i Stockholm lockar kända namn

igår 15:46
Terrorattacken mot Israel den 7 oktober 2023 och det efterföljande kriget mot Hamas i Gaza innebär en ny vändpunkt i modern judisk historia. Den 25-26 maj arrangerar organisationen Judisk kultur i Sverige The October 7 Forum för att diskutera händelserna och gästlistan innehåller flera internationellt kända namn.

Tove Styrkes glädje – har blivit mamma

igår 15:38
Tove Styrke kommer med glädjebesked. Hon bekräftar nu för Aftonbladet att hon och flickvännen Sanna Sigborn Erixon blivit föräldrar.

Känd skådespelare misstänkt för misshandel och barnfridsbrott

igår 15:00
I morse anhölls en känd svensk skådespelare norr om Stockholm misstänkt för misshandel och barnfridsbrott.